Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Avertizare în plenul CL Timișoara: la Poliția Locală este radioactivitate peste limită. Ce măsuri promite Robu

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Sesizare comică în cadrul ședinței de plen de ieri a Consiliului Local Timișoara. Consilierul ALDE Ilare Bordeașu i-a cerut primarului Timişoarei, Nicolae Robu, să dispună de urgență măsuri, după ce un cetățean a atenționat că la sediul Poliției Locale ar fi radioactivitate crescută. Dacă unor aleși interpelarea lui Bordeașu le-a strârnit râsul, primarul și-a păstrat tonul serios și a promis că în cauză se face verificări.

„Nu am mai auzit despre aşa ceva până acum. Un cetăţean i-a semnalat domnului consilier local Bordeaşu că ar fi radioactivitate peste normele admise la sediul Poliţiei Locale din cauză că nu ştiu ce activităţi s-ar fi desfăşurat în urmă cu mai mult timp acolo. Acum, noi avem datoria ca în astfel de situaţii să luăm toate măsurile, să facem toate verificările încât să avem certitudinea că nu expunem sănătatea angajaţilor. Nu avem experţi proprii, va trebui să apelăm la cineva din exterior care să facă astfel de măsurători, pentru că nu oricine are aparatură pentru asta”, a declarat primarul Nicolae Robu după plen.

Acesta a profitat de discuția cu jurnaliștii pentru a lăuda activitatea Poliției Locale despre care spune, mai nou, că este extrem de mulțumit. Un singur lucru i-a scăpat edilului din vedere, faptul că presa locală nu numai că nu primește rapoarte de activitate de la Poliția Locală, dar nu primește nici măcar comunicate de presă, informările fiind postate pe pagina de Facebook a direcției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare