Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Ana Birchall: Comisia pentru Afaceri Europene susţine în unanimitate stimularea înfiinţării şi dezvoltării IMM-urilor

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

În şedinţa de marţi, Comisia pentru Afaceri Europene şi-a arătat susţinerea unanimă faţă de adoptarea unui proiect foarte important pentru IMM-urile din România. „Proiectul are o relevanţă deosebită pentru transpunerea documentului programatic al Uniunii Europene, Small Business Act”, a declarat secretarul comisiei, Ana Birchall.

„Iniţiativa Guvernului este pozitivă şi dorită de IMM-urile din România. În cadrul dezbaterilor, Comisia a hotărât să avizeze favorabil proiectul de lege cu amendamente. Am hotărât, împreună cu colegele şi colegii din comisie, ca pentru implementarea mai eficientă a <<Small Business Act>> să acordăm o prioritate la finanţare, programelor microintreprinderilor destinate produselor ecologice sau care aparţin afacerilor de mediu şi produselor sau serviciilor inovative. În ceea ce priveşte spre exemplu produsele ecologice, ştim cu toţii că România are un potenţial foarte mare în acest sector, din păcate încă neexploatat”, a spus Ana Birchall.

“Este foarte bine că proiectele de lege iniţiate de Guvern se bucură de susţinere în cadrul Comisiei pentru Afaceri Europene, mai ales când vorbim de proiecte cu un impact pozitiv asupra mediului de afaceri în general şi asupra sectorului IMM-urilor în particular”, a mai spus deputatul PSD.

Proiectul de lege pentru modificarea şi completarea Legii nr. 346/2004 privind stimularea înfiinţării şi dezvoltării întreprinderilor mici şi mijlocii a fost adoptat de Senat în şedinţa din 24 februarie 2014. Comisia pentru Afaceri Europene a emis un aviz favorabil pentru proiectul de lege în data de 11 martie 2014.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare