Daniel Funeriu îl atacă dur pe Ilie Sârbu: „Marele politician Sârbu nu a făcut altceva decât să-şi urmărească propriile interese”

- Advertisement -

Daniel Funeriu, candidatul PMP la alegerile din 25 mai pentru un fotoliu de deputat pe Colegiul 3 Timișoara, pare că și-a construit campania electorală pe atacuri dure la adresa celor din PSD, în special la adresa lui Ilie Sârbu, senator de Timiș, și a premierului Victor Ponta. Astfel, fostul ministru al Educației a declarat că nu îl poate numi politician pe Ilie Sârbu, deoarece acesta este, mai degrabă, cap de mafie locală. Mai mult, Funeriu îl acuză pe social democrat de faptul că nu este interesat de soarta Timișoarei, deoarece nu a adus bani de la Guvern pentru proiectele importante ale orașului, așa cum promiseseră social democrații în campania din 2012.

„E unul dintre capii mafiei locale a căror influenţă a fost aceea de a-şi pune fiica în Parlamentul European şi de a-şi sprijini în parlament ginerele. Dacă domnul Sârbu este aşa un bun politician de ce nu a adus bani la Spitalul de Copii? De ce nu a făcut Gara de Nord? Marele politician Sârbu nu a făcut altceva decât să-şi urmărească propriile interese”, a declarat fostul ministru.

Funeriu a continuat pe aceeași linie și a acuzat PSD-ul că a organizat un furt colectiv, în care sunt ajutați de șeful partidului, premierul Victor Ponta. Nici la adresa prim-ministrului, Funeriu nu avut multe cuvinte de laudă. Candidatul Mișcării Populare l-a învinuit pe acesta de suprataxarea românilor, de faptul că este o păpușă a baronilor „fricoși de DNA”, de demolarea reformelor în educație, și, în general, de faptul că nu servește intereselor României.

„O țară întreagă știe că PSD fură, eu nu știu să vă spun cum o fac, nefiind hoț, nu știu cum se fură. Lupta mea este cu Victor Viorel Ponta și cu PSD, nu cu contracandidații mei din Timișoara. Ponta nu serveste intereselor Romaniei, se dezice intereselor pro-occidentale imprimate de Băsescu, îi lipsește orice sistem valoric, a demolat reforma din educație, i-a suprataxat și supraimpozitat pe români, a introdus și „supra accizarea”, este o povară suplimentară pentru partea activă a Romaniei, orientează banii către baroni, nu este un lider care să conducă un partid, este o păpușă a baronilor fricoși de DNA”, a încheiat Daniel Funeriu.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Alianțe electorale pentru primăriile din Șag și Moșnița Nouă

Pro România Timiș a stabilit în aceste zile două...

Batalie in doi pentru functia de rector al Universitatii Politehnice din Timisoara

Calendarul alegerilor academice din Universitatea Politehnica Timișoara aduce, în...

Timisoreanul Virgil Iantu, ARONGANTA la adresa lui Liviu Dragnea, pe tema referendumului

Prezentatorul TV Virgil Ianțu, timișorean la origine, a postat...

Alianta 2020 USR-PLUS are INTERZIS la alegerile din luna mai. Dacian Ciolos: manevre PSD-ALDE

Fostul premier al României, Dacian Cioloș, a anunțat că...

Fostul subprefect Zoltan Marossy, ales sef al UDMR Timis, dupa ce a candidat singur

UDMR Timiş are un noun preşedinte. 100 de delegaţi...

Din aceeași categorie

Categorii Populare