Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriPoliticăDaniel Funeriu îl atacă dur pe Ilie Sârbu: „Marele politician Sârbu nu...

Daniel Funeriu îl atacă dur pe Ilie Sârbu: „Marele politician Sârbu nu a făcut altceva decât să-şi urmărească propriile interese”

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Daniel Funeriu, candidatul PMP la alegerile din 25 mai pentru un fotoliu de deputat pe Colegiul 3 Timișoara, pare că și-a construit campania electorală pe atacuri dure la adresa celor din PSD, în special la adresa lui Ilie Sârbu, senator de Timiș, și a premierului Victor Ponta. Astfel, fostul ministru al Educației a declarat că nu îl poate numi politician pe Ilie Sârbu, deoarece acesta este, mai degrabă, cap de mafie locală. Mai mult, Funeriu îl acuză pe social democrat de faptul că nu este interesat de soarta Timișoarei, deoarece nu a adus bani de la Guvern pentru proiectele importante ale orașului, așa cum promiseseră social democrații în campania din 2012.

„E unul dintre capii mafiei locale a căror influenţă a fost aceea de a-şi pune fiica în Parlamentul European şi de a-şi sprijini în parlament ginerele. Dacă domnul Sârbu este aşa un bun politician de ce nu a adus bani la Spitalul de Copii? De ce nu a făcut Gara de Nord? Marele politician Sârbu nu a făcut altceva decât să-şi urmărească propriile interese”, a declarat fostul ministru.

Funeriu a continuat pe aceeași linie și a acuzat PSD-ul că a organizat un furt colectiv, în care sunt ajutați de șeful partidului, premierul Victor Ponta. Nici la adresa prim-ministrului, Funeriu nu avut multe cuvinte de laudă. Candidatul Mișcării Populare l-a învinuit pe acesta de suprataxarea românilor, de faptul că este o păpușă a baronilor „fricoși de DNA”, de demolarea reformelor în educație, și, în general, de faptul că nu servește intereselor României.

„O țară întreagă știe că PSD fură, eu nu știu să vă spun cum o fac, nefiind hoț, nu știu cum se fură. Lupta mea este cu Victor Viorel Ponta și cu PSD, nu cu contracandidații mei din Timișoara. Ponta nu serveste intereselor Romaniei, se dezice intereselor pro-occidentale imprimate de Băsescu, îi lipsește orice sistem valoric, a demolat reforma din educație, i-a suprataxat și supraimpozitat pe români, a introdus și „supra accizarea”, este o povară suplimentară pentru partea activă a Romaniei, orientează banii către baroni, nu este un lider care să conducă un partid, este o păpușă a baronilor fricoși de DNA”, a încheiat Daniel Funeriu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Țigări, în valoare de 1,5 milioane euro, confiscate de polițiștii de frontieră bănățeni

În data de 26.11.2022, ora 00.05, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Scandal monstruos! (Pseudo)alegeri și (pseudo)câștigători în PNL Timiș, sub bagheta magică a aventurierului Alin Nica

Circul a început de azi-dimineață, chiar în fața fostului cinematograf  ”Capitol” din Timișoara, acolo...

Aliante electorale pentru primariile din Sag si Mosnita Noua

Pro România Timiș a stabilit în aceste zile două alianțe în ceea ce privește...

Batalie in doi pentru functia de rector al Universitatii Politehnice din Timisoara

Calendarul alegerilor academice din Universitatea Politehnica Timișoara aduce, în această perioadă, procesul de constituire...