Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Daniel Funeriu îl atacă dur pe Ilie Sârbu: „Marele politician Sârbu nu a făcut altceva decât să-şi urmărească propriile interese”

- Advertisement -

Daniel Funeriu, candidatul PMP la alegerile din 25 mai pentru un fotoliu de deputat pe Colegiul 3 Timișoara, pare că și-a construit campania electorală pe atacuri dure la adresa celor din PSD, în special la adresa lui Ilie Sârbu, senator de Timiș, și a premierului Victor Ponta. Astfel, fostul ministru al Educației a declarat că nu îl poate numi politician pe Ilie Sârbu, deoarece acesta este, mai degrabă, cap de mafie locală. Mai mult, Funeriu îl acuză pe social democrat de faptul că nu este interesat de soarta Timișoarei, deoarece nu a adus bani de la Guvern pentru proiectele importante ale orașului, așa cum promiseseră social democrații în campania din 2012.

„E unul dintre capii mafiei locale a căror influenţă a fost aceea de a-şi pune fiica în Parlamentul European şi de a-şi sprijini în parlament ginerele. Dacă domnul Sârbu este aşa un bun politician de ce nu a adus bani la Spitalul de Copii? De ce nu a făcut Gara de Nord? Marele politician Sârbu nu a făcut altceva decât să-şi urmărească propriile interese”, a declarat fostul ministru.

Funeriu a continuat pe aceeași linie și a acuzat PSD-ul că a organizat un furt colectiv, în care sunt ajutați de șeful partidului, premierul Victor Ponta. Nici la adresa prim-ministrului, Funeriu nu avut multe cuvinte de laudă. Candidatul Mișcării Populare l-a învinuit pe acesta de suprataxarea românilor, de faptul că este o păpușă a baronilor „fricoși de DNA”, de demolarea reformelor în educație, și, în general, de faptul că nu servește intereselor României.

„O țară întreagă știe că PSD fură, eu nu știu să vă spun cum o fac, nefiind hoț, nu știu cum se fură. Lupta mea este cu Victor Viorel Ponta și cu PSD, nu cu contracandidații mei din Timișoara. Ponta nu serveste intereselor Romaniei, se dezice intereselor pro-occidentale imprimate de Băsescu, îi lipsește orice sistem valoric, a demolat reforma din educație, i-a suprataxat și supraimpozitat pe români, a introdus și „supra accizarea”, este o povară suplimentară pentru partea activă a Romaniei, orientează banii către baroni, nu este un lider care să conducă un partid, este o păpușă a baronilor fricoși de DNA”, a încheiat Daniel Funeriu.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore