Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Robu, un „Berlusconi pe bani publici”. Traian Stoia lansează un nou atac

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

După o serie de dispute, atacuri şi contraatacuri, Traian Stoia nu se lasă păgubaş şi continuă să lovească cu vorbe, desigur, primarul liberal Nicolae Robu. Din episodul anterior, edilul timişorean a cerut celor din PSD să-i retragă sprijinul viceprimarului Traian Stoia deoarece este imposibilă o colaborare cu acesta.

Episodul de duminică, evoluează dramatic „Nici eu, nici familia mea, nu am beneficiat de retrocedări și nu am cumpărat nici un imobil de la Primăria Timișoara, niciodată!” strigă viceprimarul. Acesta continuă cu un atac la adresa metodelor de drămuire financiară întreprinse de primar, „Toți banii pe care i-am câștigat au fost din dividente rezultate dintr-un management eficient la societatea la care sunt acționar. Spre deosebire de „managementul eficient ” care aduce pierderi însemnate la societățile primăriei pe care dl. Robu înțelege să-l încurajeze cu bani direcționați din bugetul local și din buzunarul timișorenilor”. Punctul culminant, îl surprinde pe Traian Stoia în ofensivă, din nou, acuzaţia edilului conform căreia viceprimarul ar lucra pentru Bega Grup, da naştere replicii „Domnia sa  lucrează la Politehnică sau la ACS Poli Timișoara, unde se comportă ca Berlusconi pe bani publici. Dl. primar se ocupă mai mult cu strângerea de bani pentru echipa de fotbal și neglijează partea de realizare a veniturilor pentru primărie.”

Deznodământul episodului nu „o lasă mai moale”, astfel Traian Stoia doreşte să specifice că „Nu am plătit și nu voi plăti niciodată ziariști pentru a-l calomnia sau denigra. Eu am înțeles, spre deosebire de domnia sa, că suntem într-o alianță și am preferat să-i spun onest în față toate deficiențele primăriei, chiar dacă acest lucru nu i-a convenit. Cred că acesta este și motivul incompatibilității pe care o reclamă în relația cu mine.”

Disputa între oamenii politici timişoreni continuă şi totul pentru „binele oraşului”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare