Poli pierde al doilea „amical” al zilei. Torpedo Zhodino s-a impus cu 3-1, dar Rosenblum se declară optimist

- Advertisement -

Elevii lui Aurel Şunda au întâlnit vineri, 7 februarie 2014 echipa de liga a II-a CSMS Iaşi, formaţie cu care bănăţenii au terminat la egalitate, scor 0-0, într-o partidă disputată la ora 11:00. La 17:30, ceilalţi alb-negrii, care nu au evoluat în prima partidă au disputat un alt „amical” contra echipei Torpedo Zhodino din Belarus.

Bănăţenii au pierdut cu scorul de 1-3, după ce au condus cu 1-0 după un gol marcat din penalty, de Gorobsov, în minutul 10. Poli Timişoara i-a avut în teren pe: Nuno Claro – Scutaru, Petre, Şeroni, Murariju – Bărbuţ, Gorobsov, Trandu, Ahmetovic – Boldea şi Himcinschi. Scorul a fost întors repede de bieloruşi după o greşeală de marcaj a fundaşilor noştri, dar şi după ce Morariju a deviat nefericit în propria poartă.

Directorul sportiv Călin Rosenblum consideră că în ciuda rezultatului nefavorabil meciul a fost de bun augur, poate puţin prea solicitant pentru bănăţeni: ”Torpedo este o echipă foarte bună, dezvoltă un joc în viteză, stând foarte bine pe partea fizică. A fost un joc bărbătesc, dus la extrem din partea lor, au fost contacte fizice destul de multe, fără însă ca lucrurile să degenereze. Am condus cu 1-0, în primele 20 de minute am jucat bine, am condus ostilităţile. Am primit însă două goluri într-un interval de cinci minute, după două faze fixe. Primul gol l-am încasat după un marcaj defectuos, iar al doilea, mingea a fost deviată în proprie poartă de Murariju. A fost un joc alert, deschis, scorul putea fi altul, mai ales că la 2-1 Şeroni a trimis mingea în bară” a sintetizat Rosenblum cel de-al doilea test de astăzi.

„Ne-a prins foarte bine acest meci, ne dăm seama unde ne aflăm, mai ales că Torpedo este într-o fază mai avansată de pregătire, s-au văzut ritmul şi forţa fizică. Astăzi s-au jucat două partide cu garnituri diferite, dar nu există titulari şi rezerve în acest moment. Echipele aliniate de staff-ul tehnic sunt omogene şi echilibrate. Am introdus şi juniori în teren astăzi, fiecare poate să înveţe din fiecare meci. Per total, suntem foarte mulţumiţi fiindcă ne duelăm cu echipe bune şi pregătite fizic, pe nişte terenuri extraordinare” a încercat Rosenblum să desluşească tactica aleasă de tehnicianul Aurel Şunda.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Flavius Biea, cantonament in Anglia. Lupta in ringul in care a intrat si Lennox Lewis

Pugilistul timișorean Flavius Biea nu şi-a aflat încă adversarul...

Retrogradata in Liga a III-a, Poli Timisoara este ”predata” de Nicolae Robu

Ajunsă în Liga a III-a și intrată în insolvență,...

Destinatii exotice de vacanta, cu zbor direct din Timisoara

Începând din primăvara anului 2019, Aeroportul Internațional Timișoara ”leagă”...

Poli Timisoara: sase meciuri amicale programate inainte de reluarea sezonului

Clubul de fotbal Poli Timișoara are programate șase jocuri...

Din aceeași categorie

Categorii Populare