Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSportVIDEO/FOTO Trei puncte smulse în prelungiri. Poli Timişoara 1-0 Oţelul Galaţi

VIDEO/FOTO Trei puncte smulse în prelungiri. Poli Timişoara 1-0 Oţelul Galaţi

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Etapa cu numărul 14 a Ligii I la fotbal a opus, la Timişoara, echipa antrenată de Şunda şi Oţelul Galaţi, venită pe meleaguri bănăţene la numai câteva zile de la instalarea pe banca tehnică a noului antrenor, Ewald Lienen – primul antrenor german din istoria competiţiei interne.

Debutul meciului a fost la discreţia oaspeţilor fără îndoială, Henrique ratând prima ocazie în minutul 5, pentru ca moldovenii să mai testeze abilităţile apărării improvizate a lui Şunda, de trei ori într-un singur un minut (14). Gavrilă, de la oaspeţi, a încercat şi el, dar mingea expediată de oţelar a trecut de puţin peste transversala porţii apărate de Kirev. Prima şansă reală de poartă a bănăţenilor a avut loc abia în minutul 38, când szekely trage puternic de la 25 de metri, iar Brăneţ respinge în corner. Gălăţenii mai au o ocazie important chiar înainte de fluierul care trimite jucătorii la cabine, Marquinhos lovind transversala, după un şut perfect.

Repriza secundă s-a derulat în aceeaşi direcţie, oaspeţii lovind din nou bara lui Kirev, în minutul 63, prin Henrique. Două minute mai târziu Gavrilă trage în plasa laterală a porţii bănăţenilor, pentru ca în minutul 67 Cooper să şuteze tare de la mare distanţă, Kirev reuşind să respingă în corner. Minutul 75 aduce o fază de cascadorii râsului în apărarea lui Poli, pe o „contră” a oaspeţilor, unde, deşi se afla Petrovic, Kirev a ieşit la 17 metri de poartă, lăsând gol spaţiul său „de lucru”, Şeroni reuşind să „apere”, cu pieptul, mingea trimisă de gălăţeni spre buturi. Ultima fază a meciului şi cea mai importantă s-a derulat în cel de-al doilea minut de prelungiri, când, după un corner executat perfect de Silviu Bălace şi respins de Brăneţ, Scutaru trage la colţul scurt, Brăneţ respinge mingea în bară de unde ricoşează în faţa porţii, iar şutul lui Szekely nu mai putea fi scos de nimeni. Meciul se încheia cu 1-0 pentru bănăţeni, care mai fac un sal în clasament, trupa lui Şunda fiind acum pe locul 9, cu 19 puncte.

Poli Timişoara: Kirev, Petrovic, Scutaru, Şeroni, Nicola, Belu, Petre (c), Bărbuţ (min. 46 – Furtado), Popovici (min. 80 – Bălace), Nanu (min. 63 – Balaure), Szekely. Antrenor: Aurel Şunda.

Oţelul Galaţi: Brăneţ, Milea, Mişelăricu, Sipovic, Popescu, Giurgiu (c), Cooper, Gavrilă (min. 73 – Iorga), Băjenaru (min. 73 – Filip), Marquinhos, Henrique. Antrenor: Ewald Lienen.

Partida poate fi urmărită integral, în partea de jos a paginii, AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare