Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Un zâmbet pentru un zâmbet. Sărbătorile aduc o campanie pentru copii fără posibilităţi

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

„100 de zâmbete-n dar” este o campanie care s-a născut din dorinţa de a aduce zâmbete calde și acolo unde acest lucru pare imposibil: în lumea copiilor care nu au prea avut ocazia să se întâlnească prea des cu Moș Crăciun. Este o campanie iniţiată de Centrul Martinaş și echipa Star Dental Clinic și derulată în parteneriat cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială și Protecţia Copilului Timiș, care are rolul de a identifica cei 100 de copii nevoiași care vor beneficia de aceste cadouri.

Star Clinic a decis să sprijine acești copii defavorizaţi dedicând bugetul din pacheţele de igienizări (detartraj) ajutorării celor mici și făcând demersuri în ceea ce privește cooptarea, în această acţiune, a mai multor timișoreni cu inimă deschisă. Astfel, s-a decis fixarea unui preţ modic pentru un pachet de igienizare, numărul voucherelor ce pot fi achiziţionate de o persoană fiind nelimitat. Astfel, orice persoană care dorește să se implice va putea achiziţiona oricâte pachete dorește. Va beneficia, în acest fel, de o igienizare orală (detartraj) și, totodată, va oferi un cadou unui copil aflat într-o situaţie mai dificilă, dat fiind că toate fondurile ce vor fi obţinute din igienizările ce vor fi efectuate până în 20 decembrie vor fi destinate achiziţionării de cadouri pentru cei 100 de copii defavorizaţi. Costul unui “zâmbet-cadou”  este de 50 RON (în loc de 200 RON – preţ listă).

Această lansare de campanie va fi urmată de o serie de activităţi și evenimente alături de companiile partenere în acest proiect de suflet. Punctul culminant va fi în 20 decembrie, când toţi cei 100 de copii vor primi cadourile și vor avea parte și de alte surprize deosebite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare