Alte două străzi din Timişoara au fost „predate”, de primarul Nicolae Robu, timişorenilor

0
589

Primăria Municipiului Timişoara are în atenţie promovarea de programe privind dezvoltarea şi întreţinerea tramei stradale a oraşului de pe Bega, în vederea sporirii confortului cetăţenilor şi asigurării siguranţei circulaţiei auto şi pietonale.

Astfel, pe străzile Aurel Pop şi Marius Moga, cu legăturile aferente, în trecut străzi de pământ nemodernizate, unde traficul se desfăşura în condiţii grele – în special în zilele ploioase, s-a mărit gradul de confort, devenind apropiat de cel al străzilor modernizate, dar la preţuri mult mai mici, datorită folosirii metodei stabilizării, urmată de aşternerea unui covor asfaltic.

Lungimea totală realizată prin această metodă a fost de 903 metri, iar valoarea lucrărilor a ajuns la suma de 280.000 lei. Executantul lucrărilor a fost CONFORT S.A., iar beneficiarul Primăria Municipiului Timişoara.

Tot în zona acestor străzi, mai exact pe străzile A. Rubinstein, Aurel Pop, E. Neumann, A. Demian şi Marius Moga a fost realizată şi reţeaua de iluminat public, având lungimea de 2.680 de metri şi o reţea compusă din 70 de stîlpi, totalizând o valoare de 562.584 lei. Lucrările de iluminat au fost realizate de ELBA S.A., anunţă Primăria Timişoara.

Spune-ţi opinia civilizat!