AcasăStiriPoliticaTentaculele ”caracatiței” PSD acaparează Spitalul Județean din Timișoara. Jugănaru înlocuit cu Bârsășteanu,...

Tentaculele ”caracatiței” PSD acaparează Spitalul Județean din Timișoara. Jugănaru înlocuit cu Bârsășteanu, fără ordin de la Minister

Directorul medical al SCJUT, Florică Bârsășteanu, a fost anunțat astăzi ca înlocuitor al managerului celei mai mari unități spitalicești din Vestul țării. Pesedistul Bârsășteanu îi ia locul penelistului Iulius Jugănaru, chiar dacă, la momentul redactării acestui material nu există niciun document oficial semnat la nivelul Ministerului Sănătății în acest sens, ”mutarea” fiind astfel ILEGALĂ!

Culmea, noul manager al Spitalului Județean, Florică Bârsășteanu, este și candidat al Colegiului 3 Timișoara, din partea PSD, pentru un post de deputat în locul ”olimpicei la limba română” Maria Grapini.

Cu ce se mai ocupă Bârsășteanu? Știe toată lumea celebrul Centru de Radioimagistică dr. Bârsășteanu… Mai interesant este că acest centru are un contract ”baban” cu Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie “Dr. Victor Babeș tot din Timișoara, așa cum v-am prezentat și cu ocazia dezvăluirii Raportului Curții de Conturi legat de același Spital Județean, instituție pe care firmele de partid au devalizat-o ca-n codru. Ce e și mai interesant despre pesedistul Bârsășteanu? Omul este în acest moment consilier local, iar Spitalul ”Victor Babeș” este al… Primăriei Timișoara. Deci Bârsășteanu este deja INCOMPATIBIL!!! Dar cine să verifice atâta timp cât tentaculele ”caracatiței” PSD cuprind tot ce mișcă în România?

Și totuși, de ce a fost înlocuit Jugănaru atâta timp cât nu s-a emis un ordin al ministrului sănătății? Încurca cumva furturile masive care au loc si vor avea la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Timișoara, sau o fi teleormăneanul Bârsășteanu atât de capabil că trebuie să ocupe atâtea funcții?

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.
Other Amount:
Introdu adresa de e-mail:

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente