Managerul Spitalului Judeţean din Timişoara, Marius Craina, a ajuns subiect de editorial. Şi nu, tema nu este vreo şpagă încasată, vreo afacere necurată sau lipsa de profesionalism, ci chiar omenia de care directorul unităţii medicale a dat dovadă răspunzând duminica la telefon, pentru a oferi informaţii despre victima unui accident. Jurnalista Raluca Medeleanu, de la Special Arad, i-a dedicat lui Craina un editorial în care laudă modul în care acesta păstrează legătura cu presa.

„Se spune că adevăratele relații interumane ies la suprafață în momente de cumpănă, însă de prea puține ori putem spune asta și despre relațiile dintre instituții și presă. În situații critice, de cele mai multe ori reprezentanții spitalelor au o abordare „ermetică”, preferând să ofere replici reci precum „momentan nu avem nicio declarație”, sau nici măcar – și de foarte multe ori- nu ne răspund la telefon. Tocmai de aceea am fost extrem de impresionați față de atitudinea unui manager de spital, care, cu toate că l-am contactat într-un moment deloc civilizat, duminica, la prânz, s-a arătat a fi mai mult decât un reprezentant al unei instituții, ci ceva în plus, cu adevărat valoros: un adevărat om”, a scris jurnalista din Arad. Textul integral poate fi citit pe site-ul Special Arad.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.