Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

VIDEO Marius Craina, despre un nou mandat la Judeţean: ” Dorinţa mea sigur există”

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Marius Craina ar putea intra în cursa pentru un nou mandat de manager al Spitalului Clinic Județean de Urgență „Pius Brânzeu” din Timișoara. Medicul a admis pentru Vocea Timișului că în anii în care a condus instituția a făcut echipă bună cu colegii din spital și că își dorește să continue în fruntea medicilor pe care spune că nu i-a condus niciodată din postura de șef.

„Peste câteva săptămâni mandatul obţinut prin concurs în urmă cu trei ani de zile va lua sfârşit. Vreau să spun că a fost o perioadă extrem de importantă, onorantă, de-a dreptul dificilă în ultimii ani de zile în viaţa mea, dar având în vedere că am colaborat cu asemenea personalităţi şi am asemenea colegi şi am avut o susţinere şi o înţelegere şi un dialog permanent pot spune că ultimii trei ani de zile au reprezentat într-adevăr o încununare a activităţii pe care am început-o în urmă cu aproape trei decenii în domeniul medical. Cred că împreună cu colegii mei am realizat multe lucruri bune pentru spitalul judeţean, cred că suntem pe un trend ascendent, având în vedere ceea ce s-a produs în ultimii trei ani de zile la spitalul judeţean din Timişoara. Atmosfera pe care am introdus-o şi pe care o avem astăzi în spital este una colegială, prietenească, o atmosferă universitară, didactică, iar în ceea ce priveşte continuarea în următorii ani de zile a mandatului această decizie o voi lua în urma consultului pe care îl voi avea cu colegii mei, cu şefii de secţii, cu personalul administrativ. Întotdeauna am spus că sunt un om de echipă. Chiar dacă am fost manager nu am condus singur spitalul. (… ) Dorinţa mea sigur există, dar decizia finală o voi lua în funcţie de deciziile pe care colegii le vor stabili”, a declarat Craina.

[responsive_youtube

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore