AcasăStiriSanatateVIDEO Marius Craina, despre un nou mandat la Judeţean: " Dorinţa mea...

VIDEO Marius Craina, despre un nou mandat la Judeţean: ” Dorinţa mea sigur există”

Marius Craina ar putea intra în cursa pentru un nou mandat de manager al Spitalului Clinic Județean de Urgență „Pius Brânzeu” din Timișoara. Medicul a admis pentru Vocea Timișului că în anii în care a condus instituția a făcut echipă bună cu colegii din spital și că își dorește să continue în fruntea medicilor pe care spune că nu i-a condus niciodată din postura de șef.

„Peste câteva săptămâni mandatul obţinut prin concurs în urmă cu trei ani de zile va lua sfârşit. Vreau să spun că a fost o perioadă extrem de importantă, onorantă, de-a dreptul dificilă în ultimii ani de zile în viaţa mea, dar având în vedere că am colaborat cu asemenea personalităţi şi am asemenea colegi şi am avut o susţinere şi o înţelegere şi un dialog permanent pot spune că ultimii trei ani de zile au reprezentat într-adevăr o încununare a activităţii pe care am început-o în urmă cu aproape trei decenii în domeniul medical. Cred că împreună cu colegii mei am realizat multe lucruri bune pentru spitalul judeţean, cred că suntem pe un trend ascendent, având în vedere ceea ce s-a produs în ultimii trei ani de zile la spitalul judeţean din Timişoara. Atmosfera pe care am introdus-o şi pe care o avem astăzi în spital este una colegială, prietenească, o atmosferă universitară, didactică, iar în ceea ce priveşte continuarea în următorii ani de zile a mandatului această decizie o voi lua în urma consultului pe care îl voi avea cu colegii mei, cu şefii de secţii, cu personalul administrativ. Întotdeauna am spus că sunt un om de echipă. Chiar dacă am fost manager nu am condus singur spitalul. (… ) Dorinţa mea sigur există, dar decizia finală o voi lua în funcţie de deciziile pe care colegii le vor stabili”, a declarat Craina.

[responsive_youtube

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
187CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente