Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSănătateVIDEO Marius Craina, despre un nou mandat la Judeţean: " Dorinţa mea...

VIDEO Marius Craina, despre un nou mandat la Judeţean: ” Dorinţa mea sigur există”

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Marius Craina ar putea intra în cursa pentru un nou mandat de manager al Spitalului Clinic Județean de Urgență „Pius Brânzeu” din Timișoara. Medicul a admis pentru Vocea Timișului că în anii în care a condus instituția a făcut echipă bună cu colegii din spital și că își dorește să continue în fruntea medicilor pe care spune că nu i-a condus niciodată din postura de șef.

„Peste câteva săptămâni mandatul obţinut prin concurs în urmă cu trei ani de zile va lua sfârşit. Vreau să spun că a fost o perioadă extrem de importantă, onorantă, de-a dreptul dificilă în ultimii ani de zile în viaţa mea, dar având în vedere că am colaborat cu asemenea personalităţi şi am asemenea colegi şi am avut o susţinere şi o înţelegere şi un dialog permanent pot spune că ultimii trei ani de zile au reprezentat într-adevăr o încununare a activităţii pe care am început-o în urmă cu aproape trei decenii în domeniul medical. Cred că împreună cu colegii mei am realizat multe lucruri bune pentru spitalul judeţean, cred că suntem pe un trend ascendent, având în vedere ceea ce s-a produs în ultimii trei ani de zile la spitalul judeţean din Timişoara. Atmosfera pe care am introdus-o şi pe care o avem astăzi în spital este una colegială, prietenească, o atmosferă universitară, didactică, iar în ceea ce priveşte continuarea în următorii ani de zile a mandatului această decizie o voi lua în urma consultului pe care îl voi avea cu colegii mei, cu şefii de secţii, cu personalul administrativ. Întotdeauna am spus că sunt un om de echipă. Chiar dacă am fost manager nu am condus singur spitalul. (… ) Dorinţa mea sigur există, dar decizia finală o voi lua în funcţie de deciziile pe care colegii le vor stabili”, a declarat Craina.

[responsive_youtube

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Tardivitate instituțională! Agenția Națională de Integritate somează Spitalul Județean Timișoara să-l tragă pe dreapta pe prof. dr. Lazăr Fulger

Până una alta, azi, indiferent pe ce parte e întoarsă decizia inspectorilor de la...

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Cristian Rudic, noul manager al Operei Nationale Romane din Timisoara

Opera Națională Română din Timișoara a anunat, oficial, că noul manager al instituției culturale...

FOTO Timisoara va avea o maternitate noua, ultra-moderna

Municipalitatea timișoreană a devăluit primele imagini cu noua maternitate care urmează să fie ridicată...

Gripa face ravagii! Copil diagnosticat la Resita, internat la Terapie Intensiva in Timisoara

Un copil de doar cinci ani de zile a fost internat la Terapie Intensivă...