ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Inspectorii DSP Timis, in control la Spitalul de Boli Infectioase. UPDATE Trei AMENZI aplicate

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Mai mulți inspectori din cadrul Direcției de Sănătate Publică Timiș au descins, în această dimineață, la Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș din Timișoara. Aceștia au ca scop verificarea condițiilor în care sunt cazați bolnavii internați în unitatea medicală de la Pădurea Verde.

Amintim că în weekend două poze postate pe Facebook de o rudă a unei paciente internate în spitalul de la Pădurea Verde au devenit virale. În 2018, pacienții sunt cazați în camere insalubre, cu cearșafuri pe post de perdele, cu pereți și lenjerii de pat murdare.Purtătorul de cuvânt al Direcției de Sănătate Publică Timiș, Dan Șpac, a explicat pentru Vocea Timișului că mai mulți inspectori din cadrul instituției fac în această dimineață verificări la spitalul de boli infecțioase. Concluziile controlului vor fi trimise direct la Ministerul Sănătății.

UPDATE

Conducerea spitalului a primit trei amenzi în valoare totală de 6.600 lei. Spitalul a fost sancţionat cu 5.000 de lei pentru condițiile improprii de cazare a pacienților, cu 1.000 de lei pentru lipsa materialelor igienice din toaletele spitalului, precum și cu 600 de lei pentru că deșeurile din interiorul unității medicale nu au fost colectate corespunzător.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore