Victor Babes
Spitalul de Boli Infectioase

Condiţii mizerabile în saloanele de la Spitalul de Boli Infecţioase „Victor Babeş” din Timişoara. O utilizatoare Facebook a postat pe reţeaua de socializare două imagini care arată starea avansată de paragină a saloanelor unităţii spitaliceşti.

„Anul 2018, România, Timişoara, Spitalul de Boli Infecţioase Victor Babeş. Nu mai am cuvinte să comentez, cred că imaginile spun totul. Spun doar că trebuie să mergeţi la mai multe concerte cu spectacole ale marilor artişti pentru a aduce spitalul la nişte condiţii puţin mai ridicate decât cele din lagărele de concentrare. Donaţi în continuare bani pentru a umfla buzunarele celor aflaţi la conducere. Şi sfatul meu este să încercaţi să vă păstraţi sănătoşi. Dacă veţi ajunge aici, mult nu o veţi mai duce”, a scris femeia pe Facebook. În 2017, Primăria Timişoara anunţa investiţii în spitalul de la Pădurea Verde, însă, se pare că saloanele care apar în postarea de pe Facebook au fost excluse de pe lista cu investiţii.

Foto: Facebook

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Comments are closed.