Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Senatoarea Gorghiu cere demisii in PSD pentru scaderea salariilor a mii de romani

- Advertisement -
Cu funcţiile pe care le deţin – aşa crede senatoarea PNL Alina Gorghiu că ar trebui să răspună toţi pesediştii care au girat trecerea contribuţiilor sociale în contul angajaţilor din România, după ce măsura a condus la scăderia lefurilor a mii de angajaţi. Liberala spune că membrii PSD care au promis că vor demisiona dacă salariile vor scădea ar trebui să treacă la fapte.

„Această revoluție fiscală de care și eu și domnul primar am vorbit în conferință de presă de nenumărate ori duce la scăderea salariilor atât în sector public cât și în sector privat. Toți cei din PSD spuneau că își vor da demisia dacă această revoluție fiscală va duce la scăderea salariilor. Aștept în bloc demisia celor care și-au asumat această revoluție fiscală, conducerea PSD, pentru că astăzi zeci de mii de salarii scad. Am văzut o declarație a doamnei Lia Olguța Vasilescu, ministrul Muncii, care spunea că o serie de bugetari vor avea salarii scăzute între 10 și 40 de procente. Nu ne spune câți, nu ne spune unde, dar știm că s-a aplatizat grila de salarizate în anumite instituții, ceea ce înseamnă că în foarte multe cazuri nu va mai conta nivelul de pregătire, de vechime sau de complexitatea muncii. Vă mai dau un exemplu, după transferul contribuțiilor de la angajator la angajat, salariile celor din Tribunale și Parchete vor fi mai mici cu 500 de lei. Vor intra în grevă unii, alții vor protesta. Vor fi mișcări sociale foarte multe pentru că în luna februarie vor apărea fluturașii de salariu în care se va vedea foarte clar cu cât scad aceste salarii „,a declarat senatoarea PNL Timiş.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss
Tiberiu Kiss
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore