Corpul de Control al primarului face verificări la RATT

- Advertisement -

Primarul Nicolae Robu a trimis Corpul de Control la RATT în urma incidentului de vineri, când vatmanul a leșinat și a căzut din tramvai, iar mijlocul de transport din comun a parcurs câteva intersecții fără a fi controlat.

Edilul timișorean și-a exprimat nemulțumirea față de felul în care RATT a gestionat problema. Mai exact, reprezentanții instituției au refuzat inițial să dea informații legate de eveniment. După trei zile, regia a emis un comunicat de presă, în care susține că pasagerii nu au fost niciun moment în pericol. Asta în condițiile în care tramvaiul a circulat cu călători câteva intersecții.

„Este inadmisibil să reacționezi așa. Acolo putea să se întâmple o nenorocire. Am pus în mișcare Corpul de Control al meu să se facă o anchetă. Vreau să văd dacă din punct de vedere tehnic tramvaiul era în regulă. Știu că tramvaiul este vechi, dar trebuia să fie funcţional. Dacă nu era, cineva trebuie să răspundă. Mai trebuie verificat dacă vatmanul a fost supus periodic la verificarea sănătăţii. Dacă nu, cineva trebuie să răspundă”, a declarat Nicolae Robu.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Șeful Postului de Poliție din comuna Moșnița Nouă, pieton din cauza alcoolului

În data 6 octombrie 2023, în jurul orei 05:00,...

Anturaj select! Președintele CJ Timiș, prins între interlopii Bebe Sabie și Adrian Corduneanu

Și azi totul este, nu despre capacitățile manageriale ale...

Deputatul Ben Oni Ardelean, consilier onorific al prim-ministrului Florin Cîțu

Dintr-un foc, azi, încă prim-ministrul României, liberalul Florin Cîțu,...

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare