Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațieCorpul de Control al primarului face verificări la RATT

Corpul de Control al primarului face verificări la RATT

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Primarul Nicolae Robu a trimis Corpul de Control la RATT în urma incidentului de vineri, când vatmanul a leșinat și a căzut din tramvai, iar mijlocul de transport din comun a parcurs câteva intersecții fără a fi controlat.

Edilul timișorean și-a exprimat nemulțumirea față de felul în care RATT a gestionat problema. Mai exact, reprezentanții instituției au refuzat inițial să dea informații legate de eveniment. După trei zile, regia a emis un comunicat de presă, în care susține că pasagerii nu au fost niciun moment în pericol. Asta în condițiile în care tramvaiul a circulat cu călători câteva intersecții.

„Este inadmisibil să reacţionezi așa. Acolo putea să se întâmple o nenorocire. Am pus în mişcare Corpul de Control al meu să se facă o anchetă. Vreau să văd dacă din punct de vedere tehnic tramvaiul era în regulă. Știu că tramvaiul este vechi, dar trebuia să fie funcţional. Dacă nu era, cineva trebuie să răspundă. Mai trebuie verificat dacă vatmanul a fost supus periodic la verificarea sănătăţii. Dacă nu, cineva trebuie să răspundă”, a declarat Nicolae Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare