ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

FOTO/VIDEO Taximetristii din Timisoara, saltati de Rutiera din statie si obligati sa mearga la RAR

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Acțiune în forță a agenților de la Poliția Rutieră Timiș, în această dimineață. Taximetriștii care staționau în stația Consiliul Europei au fost efectiv scoși din mașini și obligați să meargă cu autovehiculele pentru verificări la Registrul Auto Român. Acțiunea oamenilor legii vine după ce acum aproape două săptămâni taximetriștii din Timișoara au protestat împotriva UBER și au organizat un marș neautorizat prin oraș. Pentru a trage un semnal de alarmă legat de faptul că, spun ei, UBER nu respectă legislația, taximetriștii au protestat și în zona unde locuiește primarul Nicolae Robu. Tot în urmă cu aproximativ două săptămâni, mai mulți șoferi de taxi și șoferi UBER s-au luat la bătaie pe străzile orașului.

Chiar în aceste momente agenții de la Poliția Rutieră Timiș sunt la fața locului. Vom reveni cu detalii.

[responsive_youtube http://www.youtube.com/watch?v=8_nrKklIJiA&feature=youtu.be]

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore