Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

COPILAȘ, de numai PATRU ANI, lovit de mașină la Timișoara

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Marți, 19 august 2014, în jurul orei 16:40, poliţiştii Serviciului Rutier Timiş au fost sesizaţi despre producerea unui accident rutier pe strada Miorița din Timişoara. Deplasându-se la faţa locului, oamenii legii au constatat că un tânăr de 29 de ani, din Capitala Banatului, a accidentat un copil, nesupravegheat, care traversa strada prin loc nepermis şi fără să se asigure.

În urma accidentului, copilaul, de numai 4 ani, a suferit răni uşoare, spre bucuria celor care au asistat la întreaga scenă. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Întrucât numărul acesti gen de accidente este în continuare foarte mare, oamenii legii fac apel la pietoni să traverseze strada numai prin locuri semnalizate și marcate corespunzător, iar când copiii trec strada, aceștia să fie supravegheați de părinți. Dea cealaltă parte, șoferii sunt îndrumați de polițiști să reducă semnificativ viteza în apropierea trecerilor de pietoni, astfel încât să poată evita orice fel de incidente cu inplicare a pietonilor, iar în zonele rezidențiale și pe străzile lăturalnice să respecte cu strictețe indicatoarele rutiere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Sub cupola M.A.I! Deținutul Alin Morcocian susține că, aflat în arest preventiv, agentul-șef Raoul Iacob de la Biroul de Investigații Criminale i-a facilitat o...

Înainte de toate, așa cum știu toți infractorii din spațiul danubiano-carpato-pontic, nu e niciun...

La milimetru! Rroma Denisa Căldăraș a ratat cursa Wizz Air de Dortmund care ar fi plasat-o, după audierile de la Parchet, direct în brațele...

Că Denisa Căldăraș a avut noroc cu carul, când a scăpat din ghearele (sub)ofițerilor...