Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

BOSCHETARII din Complexul Studențesc l-au făcut pe Robu să mărească numărul polițiștilor locali care acționează în zonă FOTO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Ca urmare a numeroaselor reclamații venite din partea cetățenilor și a însăși primarului Municipiului Timișoara, Nicolae Robu, Poliția Locală a demarat o amplă acțiune cu efective mărite în zona Complexului Studențesc acolo unde pe perioada sezonului cald tot mai mulți boschetari apelează la mila publicului, iar în cazul în care sunt alungați devin recalcitranți.

În două seri polițiștii locali care au acționat în campusul universitar au depistat 21 de persoane din care 5 minori, pe srăzile și aleile aflate în apropierea caminelor studențești. Persoanele au fost aduse la sediul Poliției Locale pentru identificare, ulterior fiind predate Azilului de Noapte- persoanele adulte, iar minorii la Adăpostul de Noapte și Zi pentru copiii străzii, în vederea soluționării problemelor acestora, conform legii.

”Acțiunea va continua în vederea eradicării fenomenului” anunță reprezentanții Poliției Locale din Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare