Țigan din Timișoara, prins de polițiști în timp ce oferea MITĂ unui polițist local. Vezi REACȚIA fabuloasă a primarului Robu

- Advertisement -

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul IPJ Timiș, sub directa coordonare a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, au depistat în flagrant un bărbat de 40 de ani în timp ce oferea mită unui poliţist local.

Concret, luni, 18 august 2014, cetățeanul de etnie romă, însoţit de concubina sa, s-ar fi deplasat la sediul Direcţiei Poliţiei Locale Timişoara unde i-ar fi oferit unui agent 50 de euro, în scopul de a nu sesiza organele de urmărire penală, pentru lucrările efectuate, desigur, fără autorizaţie, realizate de femeie la imobilul proprietate personală considerat monument istoric.

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor, prin delegarea procurorului, au realizat flagrantul în sediul instituţiei Poliției Locale, iar țiganul ”mână largă” s-a ales acum cu dosar penal pentru comiterea infracţiunii de dare de mită.

Mai mult de atât, o reacție pe marginea acestui subiect delicat a avut însuși primarul Timișoarei, Nicolae Robu, care anunță tranșant că ”s-a dus vremea când rromii puteau construi orice și oricum, fără să-i deranjaze nimeni”.

Mai jos puteți vedea ”ieșirea” lui Nicolae Robu, postată pe Facebook:

”O NOUĂ VICTORIE!
Un cetățean rrom, care a construit ilegal, a fost prins în flagrant încercând să mituiască un polițist local, pentru a i se trece cu vederea ilegalitatea!
Morala:
1. ÎN TIMIȘOARA, S-A DUS VREMEA CÂND RROMII PUTEAU CONSTRUI ORICE ȘI ORICUM -TURNULEȚE, ETAJE SUPLIMENTARE, ETC.-, FĂRĂ SĂ-I DERANJEZE NIMENI! AVIZ TUTUROR, INDIFERENT DE ETNIE!
2. CE S-A CONSTRUIT ILEGAL TREBUIE DEMOLAT! LEGEA-I LEGE, PENTRU TOATĂ LUMEA!”.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img