ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Poliţiştii din Timiş ştiu să tragă. A dovedit-o ofiţerul Micorici Lucian, care a terminat pe locul doi un concurs internaţional

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Sâmbătă, 28 septembrie 2013, trei dintre ofiţerii de poliţie ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş şi-au dovedit abilităţile şi pregătirea în domeniu, la un concurs internaţional de tir desfăşurat în ţara vecină Ungaria, la Szeged.

Oamenii legii puşi în slijba cetăţenilor din judeţul timiş au reuşit o clasare pe podium, Inspectorul Principal de poliţie Micorici Lucian, din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, ocupând locul al II-lea la proba individuală.

La acest concurs au participat echipe din România, Serbia şi Ungaria, care şi-au demonstrat dexteritatea în mânuirea armelor.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore