ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Atenție, șoferi! Două străzi circulate din Timișoara se închid traficului rutier, săptămâna viitoare

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
Noi restricții de circulație, anunțate de municipalitate la Timișoara! Săptămâna viitoare se închide traficul rutier pe două artere circulate din oraș. Șoferii sunt sfătuiți să evite zona și să folosească rutele ocolitoare.

Mai exact, începând de luni dimineața se va închide traficul rutier pe strada Romulus, pe tronsonul cuprins între Remus și Gheorghe Doja. Restricțiile sunt valabile până în data de 4 aprilie, timp în care se vor face lucrări de reparații la partea carosabilă.

Totodată, de săptămâna viitoare, mai exact de miercuri, 30 martie, se va închide traficul rutier pe strada 1 Decembrie 1918, pe tronsonul cuprins între str. Ghirlandei și str. Piața Crucii. Aici se vor face lucrări la covorul asfaltic, respectiv etanșeizări la liniile de tramvai cu mastic bituminos. Șoferii vor trebui să evite zona până în data de 11 aprilie.

Din cauza lucrărilor și circulația mijloacelor de transport în comun va fi dată peste cap. Acestea urmând să circule pe trasee deviate.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat conducătorilor auto și recomandăm pe cât posibil evitarea zonei de lucrări”, transmit reprezentanții Primăriei.

- Advertisement -
Ioana Danciu
Ioana Danciu
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore