Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialVești mult așteptate de timișoreni! Străzile pe care au fost schimbate rețelele...

Vești mult așteptate de timișoreni! Străzile pe care au fost schimbate rețelele de termoficare vor fi refăcute

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Străzile din Timișoara pe care au fost șantiere pentru schimbarea rețelelor de termoficare vor fi refăcute! Până acum au fost realizate deja lucrări de înlocuire a rețelelor de termoficare pe 16 km și se lucrează în continuare.

Prin proiectul de retehnologizare a sistemului centralizat de termoficare din municipiul Timișoara, la care lucrările au început efectiv anul trecut, se înlocuiesc – 9 km rețele termice primare (de transport) și 20 km lungime rețele termice secundare (de distribuție).

Pentru a reface zonele afectate de lucrările finalizate, a început de astăzi asfaltarea străzii Traian Lalescu, pe porțiunea cuprinsă între Biblioteca Universității și intrarea în curtea Facultății de Mecanică. Poliția Locală și firma executantă asigură măsurile necesare eliberării carosabilului pe porțiunea pe care se lucrează.

De asemenea, se procedează la spălarea străzilor din zona afectată de lucrările de termoficare, în 28 martie, între orele 8 și 12 fiind programate: strada Nicolae Labiș (între străzile Octavian Goga și Intrarea Călin Nemeș), străzile Octavian Goga, Constantin Noica și Cornel Grofșoreanu (între străzile Nicolae Labiș și Constantin Noica).

Cetățenii din zonă sunt rugați să nu parcheze în aceste zone, în acest interval orar, pentru ca acțiunea de spălare să fie eficientă.

Primăria Timișoara mizează pe înțelegerea și sprijinul timișorenilor pentru aceste acțiuni de aducere a carosabilului la o stare prin care să fie asigurate condiții optime de trafic și de curățenie. Acțiunile vor continua și în perioada următoare”, transmit reprezentații municipalității.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Batalion disciplinar! Poliția Locală Timișoara, centru de reeducare și reprofesionalizare pentru avertizorii publici, incomozi administrației Dominic Fritz

Până să sară cu comentariile în online, mereu din spatele unor conturi false, micuții...

Cuiul lui Pepelea! UMF Timișoara face salturi mortale ca sa privatizeze sănătatea bănățenilor, chiar sub nasul ministrului Alexandru Rafila

În numele autonomiei universitare și a unei modificări legislative, făcute pe genunchi și noaptea...

Comentarii recente

Articole asemănătoare