Peste 300 de amenzi pentru șoferii timișeni în câteva ore

- Advertisement -

Polițiștii rutieri au ieșit din nou pe drumurile din Timiș, pentru a depista șoferii care încalcă legislația. În șapte ore, agenții au aplicat peste 300 de amenzi.

„La data de 22 martie a.c., în intervalele orare 09.00-13.00 şi 15.00-18.00, poliţiştii rutieri, sprijiniţi de cei de la ordine publică, au desfăşurat, pe raza judeţului Timiş, activităţi în scopul îndeplinirii priorităţii naţionale în domeniul siguranţei rutiere, privind combaterea sistematică a cauzelor generatoare de accidente.
În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au întocmit 3 dosare penale şi au aplicat 324 de sancţiuni contravenţionale, 170 dintre acestea fiind pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 43 pentru neutilizarea centurii de siguranţă”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

Oamenii legii au reținut și 22 de permise de conducere, dintre care 5 pentru nerespectarea limitelor legale de viteză și 6 pentru nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire.

Astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare, au transmis polițiștii timișeni.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare