Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialPeste 300 de amenzi pentru șoferii timișeni în câteva ore

Peste 300 de amenzi pentru șoferii timișeni în câteva ore

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Polițiștii rutieri au ieșit din nou pe drumurile din Timiș, pentru a depista șoferii care încalcă legislația. În șapte ore, agenții au aplicat peste 300 de amenzi.

„La data de 22 martie a.c., în intervalele orare 09.00-13.00 şi 15.00-18.00, poliţiştii rutieri, sprijiniţi de cei de la ordine publică, au desfăşurat, pe raza judeţului Timiş, activităţi în scopul îndeplinirii priorităţii naţionale în domeniul siguranţei rutiere, privind combaterea sistematică a cauzelor generatoare de accidente.
În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au întocmit 3 dosare penale şi au aplicat 324 de sancţiuni contravenţionale, 170 dintre acestea fiind pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 43 pentru neutilizarea centurii de siguranţă”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

Oamenii legii au reținut și 22 de permise de conducere, dintre care 5 pentru nerespectarea limitelor legale de viteză și 6 pentru nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire.

Astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare, au transmis polițiștii timișeni.

1 COMENTARIU

  1. Domnule Radu, cu stimă! Oare, dacă dvs nu erați acolo să filmați, tot așa erau de serioși poițiștii? Oricum, astfel de acțiuni sunt știute de ștabii și mafioții orașului… Foarte trist este că mulți se urcă băuți la volan și conduc cu viteză excesivă… Oricum, felicitări!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare