Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialO cântăreață de muzică populară din Timișoara lansează un APEL: Hai la...

O cântăreață de muzică populară din Timișoara lansează un APEL: Hai la VOT, soarta noastră n-o decid morții din Olt și Teleorman

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Febra alegerilor prezidențiale și posibila fraudare a acestora, dar mai ales ”disperarea” ca nu cumva PSD-ul să revină la Putere prin acapararea funcției de președinte a României se ”întețește”. În lupta politică intră rând pe rând sportivi, oameni de cultură, cântăreți, actori și multe alte categorii profesionale și sociale.

Una dintre cele mai recente personaje care ”simte liber” este cântăreața de muzică populară Laura Laurențiu. O artistă născută și crescută în Timișoara, orașul care nu a fost niciodată ”roșu” de la Revoluția din 1989 încoace!

Artista se simte mândră de timișorenii ei, motiv pentu care a postat un mesaj laudativ la adresa acestora, cu privire la faptul că nici acum, candidatul PSD, Victo Ponta, nu a reușit să obțină majoritatea. ”Felul în care arată votul din orașul meu mă liniștește: Iohannis 43,66%, Victor Ponta 24,61%, Monica Macovei, 9,23%. Mă liniștește și îmi dă sentimentul că aparțin unei comunități trăitoare în mileniul 3, neatinsă de noaptea stalinistă a minții. Dar ce au reușit să facă pesedeii acolo unde le-a mers, depășește orice imaginație” scrie Laura Laurențiu pe Facebook.

Solista trage și un semnal de alarmă vis-a-vis de turul II al alegerilor prezidențiale, ce va avea loc pe data de 16 noiembrie 2014, dezamăgită de asemenea de comportamentul autoritățiilor de peste hotare, care nu au lăsat românii din Diaspora să voteze, deși acest drept îl au prin Constituția României. ”Măcar pentru asta, din respect pentru oamenii care au luat cu asalt secțiile de votare din occident și au fost impiedicați să-și exercite votul, hai să ieșim toți la vot pe 16 noiembrie. Soarta noastră nu o decid morții din Olt și Teleorman” a mai scris cântăreața pe rețeaua de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Ca-n Poliția Română! Sub nasul agentului Raoul Iacob de la Biroul de Investigații Criminale Timișoara, studenta eminentă Denisa Tîrziu l-a iubit pe un cetățean...

Și, evident, subofițerul Inspectoratului de Poliție Timiș n-a mirosit absolut nimic. Nici că iubita...

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Scandal monstruos! (Pseudo)alegeri și (pseudo)câștigători în PNL Timiș, sub bagheta magică a aventurierului Alin Nica

Circul a început de azi-dimineață, chiar în fața fostului cinematograf  ”Capitol” din Timișoara, acolo...

Distinctie prezidentiala pentru Teatrul National din Timisoara

Teatrul Național ”Mihai Eminescu” din Timișoara a primit o distincție deosebită, zilele trecute, din...

Aliante electorale pentru primariile din Sag si Mosnita Noua

Pro România Timiș a stabilit în aceste zile două alianțe în ceea ce privește...