Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriPoliticăIon Iliescu ”simte” pericolul: Ați creat un MONSTRU. Dacă pierdeți alegerile, partidul...

Ion Iliescu ”simte” pericolul: Ați creat un MONSTRU. Dacă pierdeți alegerile, partidul se va pulveriza. Nimeni nu vă va ierta!

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Momente tensionate şi schimburi de cuvinte neortodoxe duminică seara la sediul PSD din București, după închiderea urnelor. Fostul lider al formațiunii politice, Ion Iliescu, și-a făcut apariția, extrem de nervos, la partid. El i-a acuzat pe actualii lideri ai PSD, Liviu Dragnea şi Victor Ponta, că au transformat partidul într-un monstru care s-a îndepărtat de oameni, de valorile social-democrate, dar și că se laudă cu rezultate care sunt obţinute prin metode aflate la limita legalităţii şi că, într-o bună zi, toate acestea vor fi plătite cu vârf şi îndesat.

Dragnea a încercat să-l tempereze pe ”bătrânul comunist” spunându-i că dracul nu este aşa de negru cum pare şi că rezultatul este bun. Însă asta l-a enervat şi mai tare pe fostul preşedinte. Iliescu, spre stupoarea tuturor, l-a făcut nesimţit şi impertinent. Aducându-i aminte că au luat 400 de primari. ”Te văd foarte deştept, Liviule, care era scorul fără primarii ăştia?”, a tunat Iliescu, care a lansat şi un avertisment dur: ”Aţi creat un monstru. Să nu uitaţi ce vă spun, dacă pierdeţi alegerile, partidul se va pulveriza. Nimeni nu vă va mai ierta!” scrie ziarul on-line comisarul.ro.

Iliescu a plecat de la sediu și mai nervos, demarând în trombă și refuzând să facă vreun comentariu pe marginea vizitei sale.

Foto: urmatorulpas.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare