Momente tensionate şi schimburi de cuvinte neortodoxe duminică seara la sediul PSD din București, după închiderea urnelor. Fostul lider al formațiunii politice, Ion Iliescu, și-a făcut apariția, extrem de nervos, la partid. El i-a acuzat pe actualii lideri ai PSD, Liviu Dragnea şi Victor Ponta, că au transformat partidul într-un monstru care s-a îndepărtat de oameni, de valorile social-democrate, dar și că se laudă cu rezultate care sunt obţinute prin metode aflate la limita legalităţii şi că, într-o bună zi, toate acestea vor fi plătite cu vârf şi îndesat.

Dragnea a încercat să-l tempereze pe ”bătrânul comunist” spunându-i că dracul nu este aşa de negru cum pare şi că rezultatul este bun. Însă asta l-a enervat şi mai tare pe fostul preşedinte. Iliescu, spre stupoarea tuturor, l-a făcut nesimţit şi impertinent. Aducându-i aminte că au luat 400 de primari. ”Te văd foarte deştept, Liviule, care era scorul fără primarii ăştia?”, a tunat Iliescu, care a lansat şi un avertisment dur: ”Aţi creat un monstru. Să nu uitaţi ce vă spun, dacă pierdeţi alegerile, partidul se va pulveriza. Nimeni nu vă va mai ierta!” scrie ziarul on-line comisarul.ro.

Iliescu a plecat de la sediu și mai nervos, demarând în trombă și refuzând să facă vreun comentariu pe marginea vizitei sale.

Foto: urmatorulpas.ro

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.