Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialMama și fiica ei, cercetate penal, după ce fata a provocat un...

Mama și fiica ei, cercetate penal, după ce fata a provocat un accident rutier la Jebel. Cum au intrat amândouă în ”ghearele” Poliției

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Miercuri, 12 noiembrie 2014, în jurul orei 11:55, poliţiştii Secţiei 9 Rurale Jebel au fost sesizaţi despre producerea unui accident rutier pe raza localităţii Jebel. Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii au constatat că o femeie care se deplasa cu bicicleta pe o stradă din comună, a fost acroşată de un autoturism, care şi-a continuat deplasarea după producerea impactului. Accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat persoana care s-a aflat la volanul autoturismului, ca fiind o tânără de 20 de ani, din localitatea timișeană Ciacova. Efectuând verificări în baza de date, poliţiştii au stabilit că tânăra nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

După ce oamenii legii au constatat că autoturismul i-ar fi fost încredinţat spre conducere chiar de către mama sa, polițiștii au decis că se impune întocmirea de dosar penal atât pe numele tinerei, cât şi pe numele mamei sale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare