ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Mama și fiica ei, cercetate penal, după ce fata a provocat un accident rutier la Jebel. Cum au intrat amândouă în ”ghearele” Poliției

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Miercuri, 12 noiembrie 2014, în jurul orei 11:55, poliţiştii Secţiei 9 Rurale Jebel au fost sesizaţi despre producerea unui accident rutier pe raza localităţii Jebel. Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii au constatat că o femeie care se deplasa cu bicicleta pe o stradă din comună, a fost acroşată de un autoturism, care şi-a continuat deplasarea după producerea impactului. Accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat persoana care s-a aflat la volanul autoturismului, ca fiind o tânără de 20 de ani, din localitatea timișeană Ciacova. Efectuând verificări în baza de date, poliţiştii au stabilit că tânăra nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

După ce oamenii legii au constatat că autoturismul i-ar fi fost încredinţat spre conducere chiar de către mama sa, polițiștii au decis că se impune întocmirea de dosar penal atât pe numele tinerei, cât şi pe numele mamei sale.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore