Dorian Malcoci, fiul comisarului Malcoci de la IPJ Timiş, ameninţă cu MOARTEA familia unui jurnalist de la Vocea Timişului

- Advertisement -
Circul e la Timişoara! „Jurnalistul” Ilas face tumbe colosale, folosindu-se de „depresia” unui „medic-pedofil”, doar ca sa-i salveze onoarea comisarului Malcoci de la IPJ Timis

Ca să evite o plângere penală pentru ameninţare, care-l vizează pe fiul prietenului său cel mai bun, sindicalistul-comisar Doinel Malcoci de la IPJ Timiş, ,,pseudo-jurnalistul” Gigi Ilaș s-a gândit să mai inventeze o poveste cu zâne, pe care a ,,aruncat-o” pe blogul său. Informațiile ,,explozive” au fost scoase cu forcepsul din gura unui alt ,,tovarăș” de-al său, ortopedul Horaţiu Petrescu care, la fel ca şi ,,pseudo-jurnalistul” Gigi Ilaș, face parte, ,,cu cinste”, din celebrul dosar ,,Prostituție cu minore”, instrumentat de DIICOT Timişoara. Partea frumoasă e că dr. Horaţiu Petrescu a fost trimis în judecată, în timp ce ,,tovarășii” săi, Ilas şi Malcoci, au rămas doar la nivel de stenograme şi mici sifoane. De la ce a plecat totul…

Manevrele de presiune au fost făcute de fiul lui comisarului de poliție Doinel Malcoci, Dorian, după idei luate din filmele cu mafioți, conduși de celebrul Al Capone. Reporterii Vocea Timișului s-au trezit cu amenințări la adresa familiei în urma unui articol de presă, în care am dezvăluit cum tatăl său, sindicalistul șef al IPJ Timiş, Doinel Malcoci, a încercat să-și scape, ,,tovarăşul de pahar” de la necaz, după ce ,,jurnalistul 100 de mărci”, Ilas, a fost surprins de poliţiştii Secţiei 5 Timişoara conducând pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice.

Dorian Malcoci a început seria de amenințări duminică, la ora 5 dimineața. Timp de aproape o oră a trimis mesaje de amenințare la adresa familiei reporterului Vocea Timișului, supărat pentru articolul în care am dezvăluit cum s-a dat peste cap tatăl său pentru ca Gigi Ilaș să nu sufere consecințele faptului că a condus beat pe drumurile orașului, cu ITP-ul şi asigurarea expirate la mașină. El susține în mesaje scrise că are prieteni periculoși, demni de mafia siciliană, pregătiți să acționeze în moduri violente pentru a intimida.

Vă prezentăm mai jos mesajele trimise și orele la care au fost acestea expediate.

„Scuze Răducu, le-am povestit unor cunoștințe despre prostiile tale și vor să-ți stropească copilul cu acid sulfuric pe față” – ora 05.09

„Îmi cer scuze că am povestit și vor să-i facă rău familiei tale” – ora 05.23

„Am să încerc pentru tine să vorbesc să nu-ți omoare familia” – ora 5.50

„Ai te rog grijă de copil să nu-l taie pe față” – ora 05.53

„inimioare – fratele meu” – ora 06.01

După ce bănuim că au fost câteva ore de somn, Dorian Malcoci a continuat cu amenințările.

„Ce face Andrei?” – ora 12.22

„Iți plac drogurile?” – ora 12.25

„Dar cutițu?” – ora 12. 25

Judecând după evoluția mesajelor și orele la care au fost acestea trimise tragem concluzia că Dorian Malcoci se afla sub influența băuturilor alcoolice, dacă nu și a drogurilor, când le-a expediat.

Cine este Dorian Malcoci

Fiul lui Doinel Malcoci, Dorian, nu este străin de problemele cu legea. În urmă cu câțiva ani a fost prins băut și fără carnet la volan, dar dosarul a fost ,,rezolvat” de tatăl său. Printre prieteni, Dorian este cunoscut că își petrece timpul consumând alcool și droguri, motiv pentru care el și Malcoci senior s-au certat și nu își vorbesc momentan. Sau cel puțin asta este varianta vehiculată în grupurile celor doi.

Doinel Malcoci, despre fiul său: „Mă cac pe tot neamul lui”

„Legat de isprava fiului său, care i-a sărit în apărare într-un mod mafiot, Doinel Malcoci a avut atât de zis: „Mă cac pe tot neamul lui. Eu nu v-am văzut în viața mea, nu știu cum arătați, eu nu am treabă cu nimeni. Cu cine am treabă, o spun în public. Pe ăsta să nu-l mai văd cât trăiesc eu. Mă cac în gura lui de împuțit”.

Gigi Ilaș sare în ajutorul familiei Malcoci

După ieșirea lui Dorian Malcoci, am decis să ne adresăm instanței de judecată şi să formulăm o plângere penală. Pentru a împiedica asta, Gigi Ilaș a încercat să facă presiuni asupra reporterilor Vocea Timișului. Nu știm cât a căutat un motiv, dar a găsit unul care îi arată caracterul ,,jurnalistului 100 de mărci”, sau mai degrabă, lipsa acestuia, din moment ce se asociază cu proxeneți și pedofili și se mai și laudă cu asta.

Ilaș a publicat un articol pe blogul său, chiar unul pe care îl numește exploziv. El acuză procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara că întârzie dosarul în care medicul Horațiu Petrescu susține că a fost amenințat de un reporter Vocea Timișului.

Horațiu Petrescu este unul dintre membrii grupării care racola minore și le obliga să se prostitueze, condusă de Paul Mânzu. Vocea Timișului a prezentat conversații ce indică rolul medicului în grupare și faptele pe care acesta le-a comis. Ca să nu existe niciun dubiu, prezentăm mai jos dovezile faptului că Dr Petrescu minte de îngheață apele, la fel ca şi ,,complicele” Gigi Ilas.

Nu numai că minte, dar şi omite voit aspecte relevante, semn că tratamentul psiho pe care îl urmează, nu din cauza reporterilor de la Vocea Timisului, ci din cauza apucăturilor sale carnale şi perverse, nu își face efectul. Vă veți lămuri că nu jurnaliștii de la Vocea Timisului l-au căutat pe medicul Petrescu, ci a fost exact invers. Nu reporterii au fixat întâlniri, ci medicul. Nu ziariştii l-au amenințat, mai întâi pe ortoped, ci a fost exact invers.

Şi, mai presus de orice, ,,medicul pedofil” nu iese din casă, nu de frica reporterilor de la Vocea Timisului, ci de ruşine şi să nu îl bată ,,cu parii” părinții copilelor pe care ,,le-a iubit”. Mai mult, pacienții ortopedului nu s-au împuținat din pricina stenogramelor perverse publicate de Vocea Timisului: specimenul nu a avut cozi la uşa cabinetului nici înainte.
Înregistrările audio/video sunt relevante…

Indiferent de presiuni şi minciuni, reporterii Vocea Timisului, vor merge până la capăt cu plângerea penală, dar şi cu dezvăluirile despre acest mic grup de presiune care își permite, sub anonimat şi la umbra libertății de expresie, să împroste cu noroi în IPJ, în Parchet, în judecători şi în alte instituții ale statului.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare