Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

EXCLUSIV! Clientul ”Franco Nero”: ”Bă, la zdreanța asta îi dau pedeapsă, că m-o furat: o sodomizez și o filmez cu telefonul, după care o pun pe YouTube, șlefuitoarea dracului”

- Advertisement -
Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism Timișoara (DIICOT) s-a mișcat mai repede decât ar fi crezut oricine. Marți, dis de dimineață, procurorul Carmen Martinov, cea sub conducerea căreia s-a desfășurat ancheta DIICOT, i-a trimis în judecată pe toți protagoniștii din dosarul de proxenetism” sex cu minore”.

Astfel, Paul Mânzu, zis “Arthur”, a fost trimis în judecată pentru constituire de grup infacţional organizat, trafic de minori şi proxenetism, şantaj şi pornografie infantilă, agentul de poliţie Ovidiu Gîţan – aderare la un grup infracţional organizat, trafic de minori, deţinere de droguri de mare risc în vederea consumului şi folosirea de informaţii nedestinate publicităţii, Torj Ovidiu – constituire, aderare la un grup infracţional organizat şi trafic de minori, Bală Gheorghe, zis “Prinţul de Dubai” – constituire, aderare la un grup infracţional organizat şi trafic de minori, judecătorul Tomuş Aurelian – şantaj, favorizarea infractorului şi folosirea serviciilor unei persoane exploatate, medicul Horaţiu Petrescu – favorizarea infractorului şi folosirea serviciilor unei persoane exploatate, omul de afaceri arădean Cosmin Codrin, Amarildo Iacuşi, Boţ Petru zis HANZI, Tiron Firu, Muczi Attila. Ardelean Dan, Giusppe Handke, cunoscut ca DJ Project avocatul Popescu Adrian, patronul clubului Heaven Dorin Epure şi Mugurel Stan – folosirea serviciilor unei persoane exploatate.

Așa cum rezultă din dosar, unul dintre cei mai importanți membri ai rețelei, constituite de proxenetul Paul Mânzu, a fost polițistul Ovidiu Gîțan, fost agent la Poliția Rutieră Timiș, iar în ultima perioadă lucrător al Secției 1 Poliție Timișoara. Pe parcursul anchetei, procurorii au reușit să stabiliească faptul că omul legii făcea des deplasări în zona Moldovei, chiar și în Chișinău, unde racola tinere, pe care ulterior le exploata sexual în Timișoara, plasându-le întâi unor prieteni de-ai săi, după care și altor clienți ocazionali. Relația dintre polițistul Gîțan și proxenetul Mânzu era dintre cele mai bune, stenogramele discuțiilor dintre cei doi scoțând în evidență faptul că omul legii era mereu dispus să ia” lecții de amor” de la maestrul” Arthur”:

M.P.V.- Every Time e un local acolo de manele, de…
G.O.- Da, ştiu, lângă inspectorat, vis-a-vis.
M.P.V.- Na, am făcut o negociere să văd cu cine ar fi, care ar fi ideea ca să pot să organizez ceva, că eu am observat că degeaba bântuiţi de nebuni că nu prindeţi nimic.
G.O.- Aha.
M.P.V.- Şi să vină din prima cu noi, hap, hap şi din astea.
G.O.- Aha.
M.P.V.- Mai bine pe Facebook atacate.
G.O.- Da.
M.P.V- Eu totuşi prostesc două pe zi pe Facebook, dacă stau… Voi nu ştiţi încă, trebuie să vă învăţ.
G.O.- Păi, mergem pe mâna ta atunci, ce să zic? Trebuie să încercăm şi varianta asta.
M.P.V.- Nick merge pe o variantă de se bântuie până moare şi cade pe jos de oboseală, cam aş merge. Nu e nici aia bună, am mers şi eu pe aia de atac ani de zile la rând, stradă, Mall.
G.O.- Da şi asta e adevărat. Zici că pe Facebook îi mai bine, cad mai repede?
M.P.V.- Da, intră şi atacă, scrie la 20 o dată. Uite el a făcut performanţă Judice, prinde, are stouri, dar el le dă repede eject.

Paul Mânzu, în toată nebuniile și obsesiile lui sexuale, ținea la minorele lui, în sensul că, după cum reiese din dosar, nu ezita să facă crize de gelozie când ”concurența” dădea târcoale în jurul” miorițelor”. Astfel, elocventă este discuția dintre Boț Petru, zis” Hanzi”, la rândul său proxenet și Paul Mânzu, zis” Artuhur”, un soi de Caligula al Banatului, dacă e să ne luăm după laudele protectorilor și clienților săi:

M.P.V- Zici că e în regulă, da?
HANZI- Păi, e în regulă a mică, pe faţă i-am zis, dar vezi să nu mă torni la aialaltă să faci prostii, Paul.
M.P.V- Nu. La care aialaltă?
HANZI- La Andrada.
M.P.V.- Eu vorbesc cu aia? Eşti nebun?
HANZI- Da. Dar cum ţi se pare a mică?
M.P.V- Faină.
HANZI- Dar e bună? Suge tot? Face? Tu ai încercat-o?
M.P.V- E bună.
HANZI- E largă?
M.P.V.- Nu.
HANZI- E bună, a?
M.P.V.- Aha.
HANZI- Na bun. Auzi? E ok. Tu ce ai făcut cu aia mică? E ok?
M.P.V- Eu nu ştiu. S-a dus undeva, e bine.
HANZI- Ai trimis-o tu, nu?
M.P.V.- Da, mă, eşti nebun? Vorbeşti prostii?
HANZI- Na, bun. Na, bine, bun, na, hai, ne auzim mâine, ceau!

Într-o altă convorbire surprinsă de anchetatori, pe data de 25.02.2015, la ora 17:32, purtată între Paul Manzu şi Boţ Petru zis „Hanzi”, rezultă faptul că între cei doi a intervenit o neînţelegere, în sensul că Hanzi a încercat să convingă pe una dintre fetele lui Paul Manzu, să o ducă în Germania la salonul de masaj erotic pe care îl deţine. Proxeneţii au avut o discuţie aprinsă la telefon, şi vă redăm mai jos discuţia dintre aceştia:

M.P.V.- Am aflat ce ai făcut, ce greşeală ai făcut de ce nu mai vorbeşte fata aia cu tine.
HANZI- Eu am făcut greşeala?
M.P.V.- Când a urcat în maşină, la scurt timp ai dat o dumă de genul: „Tu vi cu noi în Germania, da?”
HANZI- Eu?
M.P.V.- Cum, pu#a mea, vorbeşti aiurea prostii? Capul tău… dacă te mai trimit vreo dată la cineva…
HANZI- Eu i-am zis de Germania?
M.P.V.- Poţi să uiţi în legătură cu oricine şi orice!
HANZI- Mă doare în pu#a! Pe mine mă doare în pu#a! Că eu am glumit cu ea!
M.P.V.- Eşti un prost, i-am zis de ce eşti prost, atât doar i-am zis. Fata un motiv avea.
HANZI- Întreabă-l pe Rico dacă am zis.
M.P.V- Ce să îl întreb?
HANZI- Bă nu e ăsta motivul, nu e un motiv bun.
M.P.V.- Ba e foarte bun!
HANZI- Stai să îţi spun! Nu adevărat, cu ea nici nu am discutat.
M.P.V.- Eu îţi trimit ţie să te întâlneşti cu cineva şi sanchi tu duci în Germania, prostiile tale.
HANZI- Bine.
M.P.V.- Într-o zi te arestează ăştia cu trafic de persoane, crede-mă!
HANZI- Dacă eu fac trafic de persoane…

În urma cercetărilor, procurorii DIICOT Timișoara au reușit să surpindă un alt aspect important, faptul că minorele lui Paul Mânzu nu erau chiar atât de cuminți, așa cum le lăuda acesta, unele având conflicte deschise cu anumiți clienți, aceștia din urmă amenințându-le că le dau foc sau că le aruncă pe geam de la etaj, fiind supărați că au fost deposedați de bunuri, în timpul prestațiilor sexuale. Discuția dintre Paul Mânzu și un
Client, cunoscut sub numele de ”Franco Nero”, rămas autor necunoscut în urma cercetărilor, surprinde bine escaladarea conflictului:

F.N.- Da.
M.P.V.- Şi cum e? E în regulă până la urmă? Vine „cazul”?
F.N.- „Cazul”? Cine?
M.P.V.- Alina.
F.N.- E aici lângă mine.
M.P.V.- A ajuns? Bun atunci.
F.N.- (se adresează Alinei) Ia zi iepuraş! Auzi nu crede că aia fură, zdreanţa aia! (n.r. Stepanescu Maria)
M.P.V.- Să îi spun eu?
F.N.- Mă auzi?
M.P.V.- Da.
F.N.- Păi zi-i câte piz#e m-au furat pe mine cu haine de bărbaţi pentru fraierii lor şi după aia te-am pus pe tine să îmi recuperezi în pu#a mea să nu fac iureş.
M.P.V.- Da, da, da.
F.N.- Cu vocea aia, că: „Nu iau, mi, mi, mi” Băga-mi-aş pu#a în mă-ta! Miu, miu, miu!”
M.P.V.- Aia, da.
F.N.- Futu-ţi gâtu’ mă-tii!
M.P.V.- Păi ai văzut şi cum a zis şi că e virgină!
F.N.- Daaaa, virgină, bravo! Dar şti ce îi fac acum pedeapsă? Stai puţin! Şi vreau o f#t în cur! Pedeapsă!
M.P.V.- Păi da.
F.N.- Vreau să o f#t în cur!
M.P.V.- Corect!
F.N.- O f#t în cur! Deci tu eşti martor!
M.P.V- Numai să intre în pu#a mea!
F.N.- Cu telefonul meu, pe laptop, pe You Tube, peste tot, pun o plasmă şi tu pui în direct. Tu pui direct, mă cuplez acum. O f#t în cur! Să o învăţ minte pe zdreanţă! Păi pe mine mă fură o piz#a jegoasă? O puturoasă? Băga-mi-aş pu#a în naţia mamii ei! Când pe mine mă sună avocaţii? Eu f#t în pu#a mea piz#e de… Nu vă uitaţi la mine! Pu#a mea de aici. Stai să vezi, în pu#a mea, când îmi scot trancanul pe geam! Vă incendiez! Ce virgină? Că o intrat pu#a în ea ca-n… O fi virgină? O intrat pu#a în ea toată.

În declaraţia dată poliţiştilor de la DIICOT Timişoara, Dr. Horaţiu Petrescu, le povesteşte anchetatorilor cum l-a cunoscut pe Paul Manzu, şi cum acesta organiza petreceri unde plasa minorele. Acesta declară: „că îl cunoaşte pe Manzu de când erau colegi de şcoală, şi după ce a terminat facultatea de medicină a păstrat legătura cu acesta, chiar fiind invidios pentru felul cum îşi găsea tinere cu care se afişa. Acesta a observat că are amici buni în poliţie, magistratură, avocaţi iar aşa l-a cunoscut şi pe judecătorul Tomuş, zis” Nick”. Dr. Horaţiu Petrescu, recunoaşte că a cunoscut mai multe tinere cu care a întreţinut relaţii sexuale, doar că nu ştia dacă acestea erau minore sau nu, deoarece Manzu nu-i spunea. În finalul declaraţiei acesta le spune anchetatorilor că: „Recunosc faptul că a existat situaţii când am urcat cu tinerele prezente la petrecere în camere şi am întreţinut relaţii sexuale. Uneori am apelat la Paul cerându-i cheia de la vilă pentru a merge acolo cu alte femei cu care am întreţinut relaţii sexuale. De regulă eu nu ofeream bani sau cadouri lui Paul, ci dimpotrivă le ofeream fetelor sau tinerelor cu care am consumat aceste acte sexuale. Aici la Paul am cunoscut şi alte persoane care sunt DJ sau cântăreţi care se bucurau de tinerele pe care Paul le plasa acestora.”

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore