Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Iată pe cine a girat primarul Timișoarei, liberalul Nicolae Robu! Viceprimarul Aradului, Cătălin Țițirigă, minte de îngheață apele și reinventează stenogramele DIICOT, în dosarul ”Sex cu minore”!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă

Cu siguranță, în cazul viceprimarului de Arad, liberalul Cătălin Țițirigă, cel mai bine se potrivește sintagma ”…dacă tăcea, filosof rămânea”. Supărat că a fost interceptat de procurorii DIICOT Timișoara, în dosarul ”Sex cu minore”, în timp ce solicita fotografii cu minore si adresele acestora de Facebook, tocmai proxenetului Paul Mânzu, viceprimarul de Arad a ieșit la atac, după ce stenogramele incriminatorii, dezvăluite de voceatimisului.ro, au făcut încojurul României, scoțându-l, totodată, din anonimat si din umbra primarului Gheorghe Falcă. Într-un gest de disperare, soră cu moartea, tânărul Țițirigă încearcă să se scuze, în mod public. Unde? Tot pe Facebook: „Am fost șocat și revoltat să aflu că numele meu este târât în scandalul penal prostituate de lux. Nu am nici o legătură cu acest scandal, am comunicat deja asta jurnaliștilor care m-au contactat. Întrucât informația falsă continuă să fie promovată în spațiul public, sunt nevoit să revin cu precizarea că nu am absolut nicio legătură cu activitățile din acest caz și subliniez că niciodată nimeni nu mi-a solicitat să dau explicații în această speță! Nu am o problemă cu faptul că a fost înregistrat telefonul unei persoane cu care am avut la un moment dat o discuție oarecare. Consider însă incalificabil modul în care o parte a mediei a folosit intenționat fraze scoase din contextul convorbirii pentru a târî numele meu într-un scandal urât, cu care, repet, nu am și nu am avut nimic de-a face”.

…pe NU, în brațe!

Așadar, viceprimarul Cătălin Țițirigă, în strigătul său de disperare, care a fost preluat și de media locală, scapă două lucruri interesante. Unu, că informația ar fi falsă și că domnia sa nu are nicio treabă cu acest dosar, pur si simplu pe motiv că ”niciodată nimeni nu mi-a solicitat să dau explicații în această speță”. Doi, faptul că a avut, la un moment dat, ”o discuție oarecare”, cu cineva care avea telefonul interceptat. Aici, trebuie lămurite cateva aspecte, înainte de a intra, efectiv, în fondul problemei, astfel încât să priceapă toată lumea de ce este atât de agitat și hotărât ca să nege toată această poveste, viceprimarul de Arad, Cătălin Țițirigă.

În primul rând, faptul că nu l-a căutat nimeni de la DIICOT, ca să dea vreo declarație în dosar, nu înseamnă că acest Țițirigă nu are nico treabă cu speța ”Sex cu minore” sau cu proxenetul Paul Mânzu. Spre știinta edilului, căruia putem să-i punem la dispoziție dosarul spre studiu, ca el mai sunt încă vreo 10 persoane publice, care apar în dosarul DIICOT Timișoara, cu numerele de telefon, ca si ”clienți”, dar care nu au fost chemați la interogatoriu. Spre exemplu, unul dintre protagonisti a aparut, cu numele, chiar zilele trecute, pe un site de știri local din Timișoara, fără să fi trecut pe la DIICOT! Deci, figura asta cu ”nu m-au chemat, sunt nevinovat”, ține la ciclul primar! Mai departe, ”discuția oarecare” la care se referă Cătălin Țițirigă face referire la poze cu minore, întâlniri aranjate, adrese de Facebook ale fetelor etc. Nu mai e cazul să insistăm asupra stenogramei: dialogul e cât se poate de clar!

Țeapă curată

Totuși, viceprimarul de Arad, Cătălin Țițirigă, ca să-și salveze pielea – și o să vedeți de ce e atât de disperat să pară un soi de Albă ca Zăpada – intră într-un joc, cel puțin ciudat. Ca să nu spunem halucinant, de-a dreptul. Cu ajutorul unui site de stiri arădean, edilul reinventează stenogramele DIICOT, iar acolo unde, ÎN MOD OFICIAL, sunt puncte de suspensie (…), sunt puse cuvinte, practic o întreagă propoziție, menită să-l albească pe Țițirigă. Cel puțin așa s-a vrut. Ce a ieșit, urmează să vă lămuriți dumneavoastră! Astfel, sub un titlul de cancan, gen ”exclusiv, bomba-bombelor, regele curcubitaceelor”, Țițirigă dă apă la moară ”jurnaliștilor” și lasă să se înțeleagă că stenograma publicată de voceatimișului.ro este una falsă. Ba mai mult, conținutul acesteia a fost trunchiat, în mod voit, astfel încât, chipurile,”fraza lipsă face diferența între PENAL și NORMAL”. În probatoriu, în apărarea lui Cătălin Țițirigă, apare o fotografie, după un ecran de calculator, în care apar niște rânduri scrise. Practic, un print screen după un text în word! Niște rânduri pe care le poate scrie oricine, pe orice calculator! Atât si nimic mai mult! Astfel, ”presa onorabilă, presa serioasă și care se respectă, ziariștii care nu sar precum ulii pe stârv” a halit fotografia de bună, irelevant dacă voit sau nu, (dez)interesată sau nu! Cert e că, ieri și azi, viceprimarul Titirigă și-a rulat pe pagina de Facebook acest material, ca un disperat, cel puțin de 3-4 ori, nereușind să strângă mai mult de 5 like-uri pe fiecare postare în parte! Spune mult, nu?

Compunere, la liber

Partea halucinantă intervine în momentul în care viceprimarul Aradului, Cătălin Țițirigă, girează următoarea aberație. Practic, o minciună cât o zi de post! Ce susține Țițirigă? Simplu. Domnia sa spune, prin intermediari, aducând în ajutor o fotografie după un ecran de calculator – se vede clar că nu e un document, ci un simplu text – ca în discuția de mai jos…

CATALIN- Da. Auzi? M-o sunat una Ramona.
M.P.V.- Na păi era ce…….. tu aseară, dacă ţii minte.
CATALIN- Da, dar nu îmi trimiţi ceva poze ca să văd?
M.P.V- Ba, da, pot.
CATALIN- Sau zi-mi Facebook-ul. Are Facebook?
M.P.V.- Sau Facebook, da.

………………lipsește, la al doilea aliniat, acolo unde sunt punctele de suspensie, urmatoarea propoziție:

,, Na păi era ce-a care te-am rugat să o ajuți să se înscrie la școală și la Adela aia cu modelingul ce ai zis tu aseară dacă ții minte”.

Practic, tot prin  intermediari, că nu e suficient de bărbat, edilul Aradului sugerează că, în stenogramele oficiale, acest text ar exista și că, în fapt, din motive oculte, jurnaliștii de la voceatimișului.ro, l-ar fi omis cu răutate, doar ca să-l pună într-o lumină proastă și ca să le crească cota de piață. Nu zău, Țițirigă!?! Și acum, ca să nu mai zburde liber pe câmpii și ca să nu mai existe dubii în ceea ce-l privește pe acest specimen public, redăm în faximil, documentul ORIGINAL al DIICOT Timișoara, cu antet, semnătură și stampilă, așa cum se regăsește acesta în volumul 3 la paginile 119-120! Cu mențiunea că, deja, jurnaliștii de la voceatimișului.ro au contactat un avocat pentru a face o plângere penală, în atenția DIICOT Timișoara, urmând ca procurorii să stabilească cine este ”grupul organizat” care a adus în spațiul public și a propagat O STENOGRAMĂ FALSĂ, atribuită, cu subiect și predicat, magistraților bănățeni! Acum să vedem, cum o mai drege Țițirigă și gașca de cintezoi!?

Cântec de lebădă

Trecând peste compunerea lui Țițirigă, asumată ca un disperat pe pagina sa oficială de Facebook, nu o dată ci de trei sau patru ori, prin absurd, chiar dacă această ”omisiune”de text ar fi fost adevărată, aceasta nu ar schimba cu nimic lucrurile. Cine naiba crede că un viceprimar, nu de comună, ci de oraș, ajută o tânără să se înscrie la școală, dar cere poze de profil de Facebook, ca să vadă cum arată minora pe care o recomandă? Să fim serioși! Asta-i ca și declarația oficială a viceprimarului Țițirigă care, în urmă cu câteva zile, confruntat cu discuțiile telefonice, a declarat că e posibil ca un prieten, Cosmin Codrin, om de afaceri, sa-i fi folosit telefonul personal, ”că mai rămânea fără baterie”. Basme! Cu atât mai mult cu cât procesul-verbal al DIICOT Timișoara relevă clar faptul că Țirigă Cătălin l-a sunat pe proxenetul Paul Mânzu, la ora 14.51, pe data de 4 martie 2015, de pe postul telefonic nr 0744395…, care apartine PRIMARIEI MUNICIPIULUI ARAD, adresa Bv. Revouției, nr. 75 Arad, CP 310130, CUI RO3519925! Fără nico răutate, în mod clar și fără dubii, făcând referire la declarația precedentă a viceprimarului Țițirigă, edilul nu l-a contact pe proxenetul Mânzu, zis ”Arthur”, deoarece credea că ”acesta are o agenție de manechine”, chipurile, ca să aleagă fete pentru ”Zilele Aradului”, ci… pentru ”Nopțile Aradului”!!!

Echipa Nicolae Robu

Și, acum, ca să priceapă toată lumea de ce se dă Țițirigă de ceasul morții ca să-și spele imaginea, inventând tot felul de povești PP-DD-iste!?! În primul rând, după demisia deputatului Adrian Diaconu de la cârma PPDD Timiș, locul acestuia a fost luat, ca si interimar, de Cătălin Țițirigă, care făcea pe șeful și la filiala arădeană a partidului lui Dan Diaconescu. Băiat orientat, Țițirigă, proaspăt căsătorit de niciun an, a negociat cu primarul Timișoarei, Nicolae Robu, trecerea la PNL. Nu numai a lui, ci si a lui Petrică Folică și a lui Mircea Stoian, la acea vreme, consilieri locali PPDD Timișoara. La pachet, ca bonus, asa cum spunea public, la vremea respectivă, însuși ministrul comunicațiilor, Sorin Grindeanu, traseitul Țițirigă, ca un adevărat fripturist, s-a ales cu loc de muncă călduț, chiar și pentru proaspăta sa soție: „Horticultura are un nou director adjunct. Este vorba despre soţia viceprimarului din Arad, Cătălin Ţiţirigă, care a ajutat PNL Timiş să transfere oameni de la PP-DD. Întâmplător doamna este din celebrul sat Bocsig (n. r – localitatea arădeană unde s-a născut primarul Nicolae Robu)”.

Acum, că le-am lămurit pe toate, îl rugăm pe viceprimarul Aradului, Cătălin Țițirigă, în mod public, să preia acest text, măcar o singură dată, pe pagina sa oficială de Facebook, dacă e așa bărbat adevărat! Dacă nu textul, măcar documentele oficiale ale DIICOT Timișoara, ca să nu mai cadă a doua oară, între scaune, în postura celebrului PINOCCHIO…

sursa foto: Facebook

Urmărește-ne pe Google News

1 COMENTARIU

  1. Mda …principiul „cine se aseamna se aduna”….cam asa este si cu Robu al nostru…Titiriga o facea mai cu perdea Robu si-a angajat pupezele pe post de …prezentatoare la televiziune primarie.Ma mir ca nu a cerut si acolo vre-o pipita de la prostia locala!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare