enel

Enel celebrează astăzi 10 ani de prezență pe piața din România și lansează, cu acest prilej, campania de comunicare „Enel. Energia fiecărei secunde”. Prin această campanie, Enel își asumă energia cu care umple momentele importante din viața clienților săi. În spatele fiecărei secunde se găsește pasiunea și dedicarea angajaților Enel care vor să ofere clienților confort, respect și siguranță prin utilizarea celor mai avansate tehnologii.

„Momentele cu adevărat importante din viața unui om se măsoară în secunde. Astfel de secunde decisive, ascund în lăuntrul lor, prin intensitatea pe care o ating, o cantitate uriașă de energie, emoție, forță și determinare. Astfel de secunde sunt cele care pot schimba viața unui om, îi pot reda încrederea în sine sau îl pot ajuta să-i regăsească pe cei dragi. Secundele esențiale și energia care le alimentează sunt descrise într-un film dens, care cuprinde trei povești de viață în care lumina apare ca un personaj autentic. Un limbaj cinematografic modern, articulat cu inventivitate și sensibilitate, exprimă prin imagini memorabile bucuria de a trăi viața din plin”, a declarat Radu Coșarcă, Head of Communications, Enel.

Cu această ocazie Enel a lansat un videoclip care va rula atât pe ecranele TV, dar va fi disponibil și pe rețelele de socializare. Zilele următoare vor fi tipărite și machete în publicații print.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here