Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialTimișorenii au ieșit în stradă împotriva Parlamentului murdar

Timișorenii au ieșit în stradă împotriva Parlamentului murdar

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Timișorenii au ieșit în stradă, joi seara, împotriva Parlamentului murdar. Aproximativ 100 de persoane au protestat în Piața Victoriei.

Protestul a fost unul anunțat pe Facebook, care a adunat aproximativ 100 de persoane în Piața Victoriei din Timișoara, începând cu ora 18.00. Timișorenii au fost chemați în stradă pentru a-și exprima nemulțumirea față de Parlament și activitatea acestuia. Manifestanții s-au ascuns de soarele arzător la umbra clădirii Rectoratului Universității Politehnica și apoi au pornit într-o plimbare prin centrul orașului. O parte dintre protestatari au afișat pancarte și hârtii cu diferite mesaje: „Dizolvați Parlamentul ticălos”, „Popor chinuit, îndobitocit, nu mai vota penali” sau „Dizolvați Parlamentul”.

După câteva zeci de minute, manifestanții s-au oprit pentru a pune la punct planul pentru următoarele zile. Aceștia sunt hotărâți să continue acțiunea de protest online, pe Facebook, dar și în Piața Victoriei, după ce vor obține autorizație de la Primăria Timișoara.

„NU MAI TOLERĂM NESIMȚIREA VOASTRĂ!
ÎN NOIEMBRIE VEȚI RĂMÂNE ACASĂ!

Joi, la ora 6, ne strângem la o plimbare în piața Victoriei.

SCOPUL:
1) Ne arătăm solidari împotriva unui Parlament murdar, care votează legi profund corupte și își protejează membrii penali.
2) Stabilim împreună un plan prin care să conștientizăm cetățenii că în toamnă mulți dintre actualii membri ai Parlamentului NU MAI TREBUIE VOTAȚI. Ține de noi să luăm atitudine față de acțiunile Parlamentului și să cerem odată pentru totdeuna REFORMA PARTIDELOR PARLAMENTARE. Vrem oameni cinstiți și dornici de schimbare, nu corupți care își protejează interesele murdare!

MOTIVUL:
Actualul parlament ne umilește zilnic, iar în ultima perioadă apasă pe accelerație:
– Votează dezincriminarea conflictului de interese pentru cei care și-au angajat rudele;
– Votează legea pensiilor speciale pentru aleșii locali;
– Își protejează membrii cercetați penal. Ultimul caz: Corlățeanu;
– Acceptă ca aleşii condamnaţi cu suspendare să nu își piardă mandatul;
– Etc. etc”, au scris organizatorii pe pagina de Facebook a evenimentului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare