Accident de circulație, joi după-amiază, în apropiere de Gara de Est din Timișoara. Două autoturisme au fost avariate după ce șoferul unui Ford nu a acordat prioritate unui taximetrist.

Accidentul s-a petrecut la intersecția dintre strada Virtuții și strada Înfrățirii, pe fondul neacordării de prioritate. Potrivit polițiștilor, vina îi aparține șoferului unui autoturism Ford, care nu a acordat prioritate de trecere în intersecție. Acesta se deplasa pe strada Virtuții, dinspre strada Mihail Kogălniceanu. La intersecția cu strada Înfrățirii, șoferul Fordului nu a acordat prioritate unui taximetru, care circula regulamentar pe strada Martir Ioan Buteanu, dinspre Gara de Est, iar cele două autoturisme au intrat în coliziune.

La locul accidentului au ajuns de urgență echipaje de poliție și pompieri. Intervenția lor însă nu a fost necesară, deoarece nu au fost înregistrate decât pagube materiale, iar cei doi șoferi s-au înțeles amiabil.

Intersecția este una cunoscută polițiștilor pentru frecvența cu care se petrec accidente.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.