Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialTineri prinși de jandarmi la furat. Ce au sustras vă va lăsa...

Tineri prinși de jandarmi la furat. Ce au sustras vă va lăsa cu gura căscată

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Doi tineri aflați sub control judiciar au fost prinși de jandarmii din Timișoara, după ce au sustras mai multe bunuri dintr-o benzinărie. Ce a fost atât de prețios încât să merite să își riște libertatea, aflați în cele de mai jos.

„Miercuri 18 octombrie 2017, în jurul orelor 23.30, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Timiş, a identificat şi reţinut două persoane care au sustras bunuri dintr-o benzinărie. Cei doi au fost identificaţi pe strada Republicii din municipiul Timişoara după ce au sustras din incinta unei benzinării 4 recipiente de 3 litri fiecare cu soluţie pentru curăţat parbrize. Cei doi sunt domiciliaţi pe raza municipiului Timişoara, erau sub măsura preventivă a controlului judiciar şi au interdicţie de a părăsii ţara. Jandarmii le-au întocmit celor doi acte de constatare privind săvârşirea infracţiunii de furt calificat, fiind predaţi organelor competente pentru continuarea cercetărilor”, a transmis Jandarmeria.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Tardivitate instituțională! Agenția Națională de Integritate somează Spitalul Județean Timișoara să-l tragă pe dreapta pe prof. dr. Lazăr Fulger

Până una alta, azi, indiferent pe ce parte e întoarsă decizia inspectorilor de la...

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Consiliul Județean vrea centură feroviară pentru Timișoara! A lansat licitația pentru studiul de fezabilitate

Timișoara ar putea avea centură feroviară, care să scoată traficul de marfă din centrul...

Poliția Locală se reorganizează! Vor fi reduse mai multe posturi, inclusiv de conducere

Reorganizarea se face prin transformarea vechiului departament într-o structură nouă, o direcție generală, cum...