Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Tineri prinși de jandarmi la furat. Ce au sustras vă va lăsa cu gura căscată

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Doi tineri aflați sub control judiciar au fost prinși de jandarmii din Timișoara, după ce au sustras mai multe bunuri dintr-o benzinărie. Ce a fost atât de prețios încât să merite să își riște libertatea, aflați în cele de mai jos.

„Miercuri 18 octombrie 2017, în jurul orelor 23.30, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Timiş, a identificat şi reţinut două persoane care au sustras bunuri dintr-o benzinărie. Cei doi au fost identificaţi pe strada Republicii din municipiul Timişoara după ce au sustras din incinta unei benzinării 4 recipiente de 3 litri fiecare cu soluţie pentru curăţat parbrize. Cei doi sunt domiciliaţi pe raza municipiului Timişoara, erau sub măsura preventivă a controlului judiciar şi au interdicţie de a părăsii ţara. Jandarmii le-au întocmit celor doi acte de constatare privind săvârşirea infracţiunii de furt calificat, fiind predaţi organelor competente pentru continuarea cercetărilor”, a transmis Jandarmeria.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore