Doi tineri aflați sub control judiciar au fost prinși de jandarmii din Timișoara, după ce au sustras mai multe bunuri dintr-o benzinărie. Ce a fost atât de prețios încât să merite să își riște libertatea, aflați în cele de mai jos.

„Miercuri 18 octombrie 2017, în jurul orelor 23.30, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Timiş, a identificat şi reţinut două persoane care au sustras bunuri dintr-o benzinărie. Cei doi au fost identificaţi pe strada Republicii din municipiul Timişoara după ce au sustras din incinta unei benzinării 4 recipiente de 3 litri fiecare cu soluţie pentru curăţat parbrize. Cei doi sunt domiciliaţi pe raza municipiului Timişoara, erau sub măsura preventivă a controlului judiciar şi au interdicţie de a părăsii ţara. Jandarmii le-au întocmit celor doi acte de constatare privind săvârşirea infracţiunii de furt calificat, fiind predaţi organelor competente pentru continuarea cercetărilor”, a transmis Jandarmeria.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.