Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Grindeanu îi cere primarului Timișoarei să găsească alte priorități pentru Poliția Locală, după violul din Parcul Botanic

- Advertisement -

Incidentul care a avut loc miercuri după-amiază, la Timișoara, unde o adolescentă a fost violată în Parcul Botanic, a intrat și în atenția politicienilor. Sorin Grindeanu, președintele PSD Timiș, îi cere primarului Nicolae Robu să trimită polițiști locali în zonele unde au loc cele mai multe incidente, în loc să îi țină să păzească Pasajul Michelangelo și palmierii din oraș.

„De vorbe eu cel puțin sunt sătul. Aș vrea să-l rog pe Nicolae Robu, având în vedere și evenimentul nefericit de aseară, cu tânăra violată, să-l rog ca și primar care are în coordonare Poliția Locală să găsească alte priorități pentru Poliția Locală, dincolo de a face pază pentru obiective strategice să dea alte coordonate de muncă polițiștilor locali, pentru că am avut cazuri, cel puțin în ultima lună, în complex dacă nu greșesc, vreo două. Aseară a fost celălalt eveniment. În mijloacele de transport în comun înfloresc în ghilimele hoții de buzunare. eu cred că unul din obiectivele pe care Poliția Locală trebuie să le aibă e cel legat de siguranța cetățeanului, dacă nu chiar primul de departe, iar siguranța cetățeanului este dată de aceste lucruri”, a declarat Sorin Grindeanu, președintele PSD Timiș.

Grindeanu este de părere că primarul ar trebui să ia de urgență măsuri care să sporească securitatea în orașul de pe Bega.

„Poate să stea o mașină să păzească obiectivele strategice pe care le consideră primarul că sunt strategice și zone care sunt cunoscute cu potențial risc de infracționalitate să nu beneficieze de suportul Poliției Locale. Eu aș face un apel și o rugăminte pentru cât mai rămâne, două luni, să schimbe prioritățile Poliției Locale. E un lucru pe care cred eu că e obligat să-l facă”, a completat social-democratul.

[responsive_youtube

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore