Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

O tânără de 17 ani violată ziua în amiaza mare în Parcul Botanic

- Advertisement -

Scene desprinse dintr-un film de groază, miercuri după-amiază, în apropiere de centrul Timișoarei. Pe timp de zi, o tânără de 17 ani a fost lovită și violată, de un bărbat pe care polițiștii încearcă să îl identifice. Tânăra a ajuns la spital în stare de șoc, cu hemoragie.

Potrivit polițiștilor, miercuri, în jurul orei 15.00, adolescenta, care are domiciliul în Pișchia, traversa Parcul Botanic din Timișoara. La un moment dat, tânăra s-a trezit că un bărbat necunoscut îi pune mâna la gură. Ea a încercat să țipe și să ceară ajutor, dar bărbatul a început să o lovească. Adolescenta spune că acesta a lovit-o de mai multe ori și a violat-o, apoi a fugit. Primul apel făcut de ea nu a fost către polițiști, ci către mama sa, care nu a răspuns la telefon. Cea de-a doua opțiune a tinerei a fost să sune un coleg. Acesta i-a adus haine curate, deoarece ale sale erau pline de sânge și a stat alături de ea până când a reușit să-și contacteze părinții, care au venit de urgență la Timișoara.

După ce adolescenta i-a povestit mamei întreaga întâmplare, aceasta a sunat la 112. Tânăra a fost preluată de o ambulanță și transportată la Spitalul de Copii „Louis Țurcanu”. Aceasta prezenta sângerări abundente, ce au continuat câteva ore după ce a ajuns la unitatea medicală și era în stare de șoc. La spital s-au prezentat echipaje ale Serviciului de Investigații Criminale, care au demarat o anchetă pentru depistarea agresorului. Munca lor însă a fost îngreunată de faptul că violul nu a fost raportat după ce a avut loc, ci după două ore de la întâmplare, timp în care agresorul putea ajunge destul de departe.

Oamenii legii au transmis că agresorul are în jur de 40-50 de ani și este posibil ca pe hainele sale să mai aibă urme de sânge povenit de la fată. Aceasta nu a putut să ofere multe informații legate de bărbat, deoarece se afla în stare de șoc și în momentul în care a discutat cu polițiștii. Oamenii legii fac apel la timișoreni, care sunt rugați să sune la 112 în cazul în care au observat, miercuri, în jurul orei 15, un bărbat de 40-50 de ani, cu sânge pe haine.

Tânăra urmează să fie dusă pentru investigații la Insitutul de Medicină Legală, după ce va fi stabilizată.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore