victor-malac

Ilie Nemeș, consilier local PSD din Dumbrăvița, a intrat în atenția Agenției Naționale de integritate după ce a făcut afaceri de peste 50.000 de euro cu primăria din localitate. Acum sursele noastre ne spun că Nemeș se pregătește pentru funcția de director al Aqua Dumbrăvița.

Potrivit surselor noastre din Dumbrăvița, consilierul local se pregătește să devină director al Aqua Dumbrăvița, cu ajutorul primarului din localitate, Victor Malac. Mai mult, deși nu a ajuns încă în funcție, Nemeș a început să facă vizite la sediul societății și să amenințe angajații că își vor pierde posturile deoarece vrea să-și aducă în firmă propria echipă. Băiat descurcăreț, Ilie Nemeș, nu vrea sa renunțe la ,,combinațiile” cu bani publici, ba mai mult el își vede în continuare nestingherit de ,,afacerile” cu primăria Dumbrăvița.

Vă reamintim că potrivit ANI, social-democratul Ilie Nemeș, administrator al firmei Nem Construct SRL, a făcut afaceri cu primăria de peste 50.000 de euro, în condițiile în care politicianul este și consilier local al aceleiași localități.