ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Dreptate, până la capăt! Țiganca Denisa Căldăraș l-a tras pe dreapta pe subofițerul Raoul Iacob de la Biroul de Investigații Criminale, după ce a reconfirmat toate dezvăluirile din Vocea Timișului

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
Fără niciun fel de exagerare, o tânără de 21 de ani de etnie romă, terorizată la propriu de angajați ai statului român, în special de (sub)ofițeri din IPJ Timiș, a reușit, în nici 72 de ore, ceea ce nu au fost în stare, ani de zile, nici cei de la Direcția Generală Anticorupție și nici cei de la Serviciul de Informații și Protecție Internă. Pur și simplu, exact ca-n povestea lui David, a dat de pământ cu Goliat! Singura diferență e că, în lupta cu preacuviosul și preacinstitul agent-șef Raoul Iacob de la BIC, Denisa Căldăraș a folosit un alt element, în loc de piatră. Cel mai puternic dintre toate: ADEVĂRUL!

Și așa cum rezultă din probe certe, până când voceatimișului.ro a ajuns să pună în discuție loialitatea, comportamentul și corectitudinea subofițerului IPJ Timiș, zeci de desistări și note informative au fost introduse în circuitul legal și au ajuns pe masa decidenților! Toate pe CNP-ul polițistului Raoul Iacob de la Biroul de Investigații Criminale! Că nu s-a întâmplat (mai) nimic, asta o știe toată lumea, deja! Totul până alaltăieri când, odată cu mărturia video a Denisei Căldăraș și publicarea investigației voceatimisului.ro, care a zdruncinat din temelii Ministerul Afacerilor Interne, absolut toate instituțiile de forță ale statului român s-au pus în mișcare. Toate, fără nicio excepție!

Începând de ieri dimineață, o serie de entități publice și private au fost bombardate cu mandate legale, în vederea ridicării unor imagini video și documente, tocmai pentru a se putea reconstrui, cât mai clar și exact, traseul (extra)judiciar al Denisei Căldăraș, în special, alături de subofițerul Raoul Iacob dar și de ofițerul Laurențiu Țimbriș, ambii din cadrul Biroul de Investigații Criminale. Cert e că, imediat după dezvăluirile din voceatimișului.ro, la solicitarea expresă a conducerii IPJ Timiș, cei doi polițiști au fost eliberați de sarcini, în ceea ce privește speța țigăncii de 21 de ani din Blaj-Alba.

Asta după ce, ca într-un maraton, o echipă mixtă din cadrul IPJ Timiș a audiat-o pe Denisa Căldăraș timp de 7 ore, la sediul instituției de pe Bv. Take Ionescu. Și tânăra a confirmat absolut toate declarațiile publice pe care le-a făcut, până în acel moment, referitoare la tratamentele de care a beneficiat din partea celor doi polițiști de la BIC, în special din direcția subofițerului Raoul Iacob. Ba chiar mult mai mult! Așa că, începând de azi, noul punct de lucru al agentului de la BIC este… Secția 5 Poliție. Într-un birou, fără contacte operative, până la definitivarea anchetei interne. Partea bună e că la noul său loc de muncă polițistul îl va avea ca și coleg pe Costin Constantin, un vechi și fost tovarăș!

Partea și mai bună e că toate probele adunate de instituțiile abilitate, cu atât mai mult cele din cazul Denisei Căldăraș, se vor concentra pe masa procurorilor de la DNA Timișoara care instrumentează, la sesizarea unui partener extern, o fabuloasă spălare de bani, care provine din exploatarea unor rețele de cerșetorie și prostituție, coordonate de câțiva celebrii rromi din orașul de pe Bega. Numitorul comun în toată această ecuație, în special în ceea ce privește mâna de lucru, sunt centrele sociale de pe raza județului Timiș, instituții despre care există indicii temeinice că reprezintă principala piață a forței de muncă pentru grupurile de minoritari intrate sub lupa DNA!

Teroare cu epoleți

Povestea noastră de azi continuă cu dimineața zilei de luni, 20 februarie 2023, când Denisa Căldăraș s-a prezentat la sediul Biroului de Investigații Criminale pentru a-și retrage plângerea inventată, la nervi, împotriva partenerul ei de viață, Simon Ghimpli. Toate bune și frumoase! Alături de avocat, țiganca a pășit în sediul Poliției Municipiului Timișoara dar de ieșit nu a mai ieșit decât avocatul: ”După 45 de minute a apărut avocatul, fără fată, și ne-a zis că a început să țipe pe acolo și că ea nu retrage nimic, că a fost violată, sechestrată, bătută și toate cele. Și a rămas la dl. Raoul Iacob…”. Din acel moment și până ieri, când Denisa Căldăraș și-a reintrat deplin în drepturi, familia nu a știut mare lucru. Pur și simplu, doar frânturi de informații.

Și primele semne de viață dinspre Denisa Căldăraș au venit noaptea, la ora 0.36, de pe un cont de Facebook, când țiganca i-a scris lui Simon Ghimpli un mesaj din care a reieșit că se află închisă într-un centru social din județul Timiș: ”M-a adus aici Raoul pe forță. Am plâns, nu voiam să intru aici”. Ulterior, după prânz, pe data de 21 februarie a.c, fata a reușit, din nou, să-și contacteze iubitul, de pe un dispozitiv pus la dispoziție de o altă persoană: ”A spus Raoul că ne împușcă pe amândoi, dacă mă întorc la tine. Raoul a început să țipe la mine, a scos avocatul afară, a vorbit cu el ceva…eu nu știu ce… după care m-am trezit aici. Nu știu unde sunt”. Ca, pe seară, tot pe 21 februarie a.c., de această data de pe un cont de Tik Tok, să-i scrie: ”Sunt în al doilea sat după Izvin, la un centru pentru copii. Mâine o să le spun că vreau să vin acasă și să mă lase, că mă ține cu forța”.

Abia ieri dimineața, după ce pe data de 22 februarie au apărut dezvăluirile din voceatimisului.ro, care l-au lăsat pe Raoul Iacob de la BIC fără butoanele de comandă, Denisa Căldăraș a fost eliberată dintr-un centru social de pe raza localității Recaș și a reușit să revină alături de Simon Ghimpli. Așa că s-au lămurit și replicile lipsă din scenetă țesută cu atâta amar și trudă de agentul IPJ Timiș: ”În momentul în care am intrat în biroul polițistului Iacob, acesta l-a scos pe avocat afară, ca să discute. Am auzit zbierături. Nu știu ce au vorbit, dar avocatul nu s-a mai întors. A intrat doar Raoul în birou. În momentul ăla, m-am speriat. Am început să plâng. Raoul i-a scos afară Laurențiu și pe un student, care era acolo în practică”.

După ce au rămas singuri, ca în filmele polițiste, exact acelea are nu au nevoie de martori, doar ca să nu existe sperjur sau mărturie mincinoasă, Denisa Căldăraș a povestit că subofițerul Raoul Iacob a început să o terorizeze sub o ploaie de înjurături. Nu le reproducem, dar tot limbajul e descris în amănunt, în materialul video atașat la finalul textului! Cert e că, odată cu atmosfera încălzită, în birou a intrat, susține tânăra, și ofițerul Laurențiu Țimbriș: ”M-a făcut curvă, zdreanță, proastă și în toate felurile. Mi-au spus să-mi bag mințile în cap, să mint că am fost sechestrată, că nu am avut acces la telefoane, că am fost bătută de socrul meu, că m-au jefuit, că am fost răpită. Le-am spus că nu e adevărat așa ceva. Raoul a început să zbiere, iar m-a înjurat….”.

Toată teroarea a durat circa 12 ore, până la ora 21, în ziua de 20 februarie 2023, când Denisa Căldăraș, așa cum povestește, a fost obligată să scrie o declarație împotriva familiei sale: ”Mi-a fost foarte frică. Mi-a zis că dacă nu o scriu și semnez nu o să mai ies vie din acea clădire. Am scris după dictare. După m-au dus la un centru social din afara Timișoarei. Abia aseară am aflat că localitatea e Recaș, de la un copil de acolo. Laurențiu râdea și îmi spunea că de acolo nu o să mai pot să fug și nici să știu cum să ajung acasă…”.

Lotul olimpic

În dimineața de 22 februarie a.c., când au apărut dezvăluirile din voceatimișului.ro, Denisa Căldăraș era programată pentru a fi dusă la procurorul de caz, unde ar fi trebuit să confirme toată mizeria scrisă împotriva familiei Ghimpli, dictată de polițiștii Raoul Iacob și Laurențiu Țimbriș de la BIC: ”În momentul în care Raoul a venit după mine și m-a condus la mașina, acolo era și Laurențiu care, de pe telefon, se uita la interviul pe care l-am dat pentru dvs. De acolo, au început iar înjurăturile și amenințările. Până la Timișoara am plâns tot drumul. Am ajuns la procuror. Era o doamnă. Au vorbit ceva în șoaptă, eu nu am auzit. După care, Raoul m-a scos afară, în curtea interioară a Parchetului. Nu am înțeles, atunci, de ce… ce se întâmplă”.

Evident, în momentul în care agentul-șef Raoul Iacob de la BIC a început să vorbească, Denisa Căldăraș a înțeles imediat ce se întâmplase, de ce vizita la procuror a fost atât de scurtă și fără dialog și, mai presus de orice, de ce, între timp, subofițerul își schimbase brusc atitudinea: ”Te rog eu frumos, o să vină niște colegi de-ai mei, ca să te preia. Te rog să le spui că tot ceea ce ai spus la cameră, la ziariști, nu este adevărat, că nu te-am dus la mall, că nu ți-am luat haine, că nu ți-am făcut avansuri și că nu am avut intenția să te duc acasă. Când i-am zis că refuz asa ceva, iar m-a înjurat. A venit și Laurențiu și a făcut la fel…”.

Noroc că, între timp, în aceeași zi de 22 februarie 2023, în jurul orei 13, au apărut și… colegii polițiștilor Raoul Iacob și Laurențiu Țimbriș de la BIC. Și, așa cum rezultă din mărturia Denisei Căldăraș, subofițerul a prezentat cazul, pe scurt, și a făcut ceea ce știe mai bine – scenarii, chei, îmbârligături și povești nemuritoare: ”Uite, ea e fata. E clar că de frică a declarat așa ceva, că a fost constrânsă de socru și de iubit, că a fost răpită, sechestrată. Eu am început să plâng, din nou. În momentul ala, unul dintre polițiștii noi veniți, Dorel (nn – identificat ca fiind Cerbe Dorin Emanuel), mi-a zis să nu mai plâng, să fiu tare, că totul se va termina curând și că totul o să fie bine. Dumnezeu să-i dea sănătate, un om extraordinar…”.

După preluare, Denisa Căldăraș a fost dusă la IPJ Timiș și a stat în anchetă și la declarații până la ora 22. Adică, mai bine de 7 ore de audieri, timp în care a confirmat absolut toată povestea și teroarea prin care a trecut, în prezența polițiștilor Raoul Iacob și Laurențiu Țimbriș: ”După ce am terminat, polițistul, acel Dorel, a sunat la centru și a vorbit acolo. A transmis ca orice detaliu pe care-l cere Raoul Iacob despre mine să nu îl dea, iar dacă va veni acolo, ca să mă caute, să nu îi mai dea acces. I-a transmis că nu are voie să dea niciun fel de relații și mâine, când o să vreau să plec, să fiu lăsată…”.

Cam acestea ar fi, în mare, detaliile despre povestea Denisei Căldăraș. Un scenariu care bate, de departe, orice film artistic: are acțiune cât cuprinde, e plin de adrenalină, colcăie de intrigă dar, mai presus de toate, abundă de dramă. De fapt, e încercarea grea a unei tinere de 21 de ani care, dintr-o prostie copilărească, la pachet cu mult ghinion, a trăit aventura vieții ei, într-un timp extrem de scurt. Restul de detalii le găsiți în materialul video atașat.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

16 COMENTARII

 1. Mizeria din politie nu ar trebui sa fie clar,dacă într-un polițist nu poți avea încredere stânci în cine sa mai ai!? Aceste specimene trebuie sa dispară ca nu face cinste politiei Române clar. App.Nu iese foc fără fum. Asa ca sper sa iasă totul la iveala și sa fiți cu toți pedepsiți. Sper sa se trezească cine TREBUIE. SA MAI CADA GRADELE LA ZIȘI „,POLITIST. are o fata de infractor,cămătar și deligvent de pușcărie nu Polițist. Un nimic ce nu faci cinste Poliței…🌚🤢

 2. Deci bulangiul asta de Raoul , are felia de mai infractor ca infractori . Sa dea dumnezeu sa ajungi la puscarie gunoi infect cu fata aia de muist imputit , si sa te futa toti in cur !

 3. Doll Doll este chiar Raoul Iacob.
  Sa cerceteze Politia si cazurile de trafic de droguri din ultimii 5 ani din Timiș și Arad,or sa găsească dovezi în care e implicat și gunoiul de R. Iacob.

 4. Mincinoasa mare ! Sa iti fie rusine ai sarit din pla in pla si din sectie in sectie . Numai scoateti vorbe , minciuni despre acest domn . Ii violati intimitatea sa va fie rusine !!! Mi-ar fi scarba sa stau cu un jurnalist de vorba sa imi spuna ce sa zic ( adica sa imi bage cuvinte in gura ) .
  Eu cred ca ai ceva personal cu el domnule Jurnalist , ti-a marlit nevasta ? 😉

 5. O sa dai de ghita si de balo acolo la arad si aia te f#te in cur ca le-ai luat galbenii o sa iese si aia sa te reclame bulaghiule fff mo#ti m#ti nu te las pina nu te vad acolo unde ta locu si bani dati inapoi la fete ce leau micat mizerie infecta

 6. De la sec 1 pol ai azuns la 5 🤣🤣🤣si de la secția 5 o sa azunghi la 15 o sati garantez dar unde la 15 pe arad la protejați credeai ca iti mai faci mult jocu de acolo esi fetita sau spinjuarat ca ala care o omorat politistu numai figuri ereai na stai ca ai sa vezi si mai multe dovezi

 7. Doamne geme politia Romana de astfel de uscături,că nu-i putem califica pe toți la nivelul corupției din sistem.Sa te ferească bunul Dumnezeu să pici in dizgrația unuia ca și șef de post uitat pe funcție din cauza dreptului pe care îl dă superiorilor.In cazul nostru la poliția stațiunii Costinești se întâmplă astfel de nenorociri in sistemul corupt până în măduva spinării.Seful de post ține cu infractorii tâlharii,mafia încolăcită,neținând cont de situație,de vârstă,de faptul că sunt o femeie bătrână de 60 ani, bolnavă, văduvă și neajutorată.Faceti curățenie în sistemul șubred și corupția.

 8. Toată lumea arunca cu pietre în domnu raul iacob dar pana acum de ce nu ați spus nimic cât va ajutat pe toată lumea și vua făcut un bine a fost ok acum.spuneti mici neadevăruri și mai spuneți și din burta ar trebui sa va fie rușine exista un Dumnezeu

 9. De ce sau pus toate instituțiile statului in mișcare așa de târziu doar la sesizarea unui “ partener extern”( FBI ) ? Pentru ca Raul da dea “ dreptul” și in dreapta distanță și in sus? Sa vedem ce-o sa pățească?

 10. Material didactic pentru scolile de melitzieni , dar si pentru sefii melitzienilor cu sau fara doctorat ! DIPI si DGA mortzi in ghete ! Ziaristul care facut investigatia a lucrat ca la carte !
  Daca nu intra pe fir ziaristul cine stie ce mai facea rAOL .

 11. Doamne ajuta ca sa facut dreptate. Dar tu RAOUL IACOB!!! Mai ti minte cati oameni ai bagat la puscarie nevinovati? ai uitat cate dosare ai fabricat??? crezi ca daca au trecut anii totul sa uitat? Eu sunt unul dintre aia la care le-ai facut dosar cu ajutotorul asa ziselor parti vatamate pe care le-ai obligat sa declare ce le-ai spus tu!!! nu spun ca nu am fost vinovat,am facut o infractiune,nu spun ca nu!!! dar in nici un caz nu sa intamplat ce ati spus voi. Iti promit ca voi depune si eu plangere daca este posibil dupa atatia ani.Iar daca nu merge cu plangerea macar un picior sa iti rup si atunci ma duc bucuros la puscarie pentru o fapta pe care mi-o asum. Vad ca inca nu sa aflat ca dai sau dadeai bani cu camata. am si aici ac de cojocul tau.Dar finu tau Laviniu a iesit de la puscarie in cazul cu traficul de droguri? care binenteles erai si tu implicat, o sa dau mai multe detalii procurorilor.
  mult noroc dom politist 😉

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore