Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Zece Volkswagen Polo, cele mai noi achiziții de care vor beneficia polițiștii timișeni

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Zece autoturisme Volkswagen Polo sunt cele mai noi achiziții de care vor beneficia polițiștii timișeni pentru a fi folosite în misiunile rutiere. Mașinile au fost achiziționate în baza programului de înnoire a parcului auto al Ministerului Afacerilor Interne, și au intrat deja în dotarea Inspectoratului de Poliție Județean.

Autospecialele sunt prevăzute cu sisteme optico – acustice destinate activităților de poliție rutieră, cu ajutorul cărora se dorește creșterea siguranței rutiere și o mai bună monitorizare, fluidizare a traficului rutier. Mai mult, au fost prevăzute și sumele de bani necesare pentru montarea sistemelor optico-acustice pe autospecialele intrate în dotarea I.P.J. Timiș și în cursul anului 2015.

La nivel național, Poliția Română a fost dotată cu 257 de mijloace de transport destinate muncii operative, dintre care 15 motociclete. De la începutul anului au fost repartizate încă 2.386 de vehicule, destinate structurilor operative și celor de ordine publică.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore