Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Campania „O Floare de colț”, prilejul prin care orice timișorean poate face diferența în viețile copiilor din centrele United Way

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Fundația Balul Vienez de la Timișoara va lansa o nouă campanie de strângere de fonduri – „O Floare de colț pentru United Way”. Scopul acestui eveniment caritabil, care folosește floarea de colț ca simbol al generozității ce leagă Austria și România, este de a transmite mesajul că a ajuta e ușor și de a sensibiliza și conștientiza cât mai mulți oameni că a dărui, oricât de puțin, face o mare diferență.

Evenimentul va fi marcat printr-un flashmob la care sunt invitați să participe cât mai mulți timișoreni, și va avea loc duminică, 25 octombrie, de la ora 16.00, în Piața Operei. Campania „Floarea de colț” se va desfășura până în 26 noiembrie, atunci când va începe cea de-a IV-a ediție a Balului Vienez de la Timișoara.

Floarea de colț va veni în forma unei brioșe care se va putea achiziționa în schimbul a unei donații de minimum 10 lei. Cu această suma se poate plăti un prânz cald unui copil din centrele United Way din Timișoara, care includ două centre after-school și o școală. Zilnic, aici sunt hrăniți 150 de copii, pe tot parcursul anului. Astfel, cu doar 10 lei, orice om poate face diferența în viața unui copil.

„Prin campania  Florea de colț vrem să extindem spiritul caritabil al Balului Vienez de la Timișoara la mai mult decât doar o seară. Vrem să facem o comunitate a Florii de colț, a generozității. Purtând Floarea de colț  împreună răspândim mesajul că a ajuta e totuși ușor, dacă vrei. Astfel, toți cei care purtăm Floarea de colț vom forma o comunitate de oameni care cred că să dăruiești, oricât de puțin, e important în viață. Dorim să ne recunoaștem oriunde și să știm că împreună ajutăm”, a spus Ioana Hațegan, președintele Fundației Balul Vienez de la Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Spălatul pe mâini! Primăria Giroc își recuperează prejudiciul de 350.000 euro, rezultat din contractele ilegale de asistență juridică, nu de la artizanii care i...

Trei contracte, mari și late, având ca obiect servicii juridice de asistență și reprezentare,...

Liberul arbitru! Primăria Timișoara a refuzat să facă plângere penală împotriva antreprenorului general de la Pasajul Solventul, deși constructorul a pus în circulație un...

Când vine vorba despre respectarea legii, în ceea ce privește omisiunea sesizării, dispozițiile articolului...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Mirtys și Decius Mirea retrag afirmaţiile făcute la adresa Ioanei Haţegan, organizatoarea Balului Vienez la Timişoara

În data de 24 septembrie 2014, Vocea Timişului a publicat un interviu cu MIREA...

Balul Vienez de la Timișoara va fi în acest an la cea de-a 31-a ediție. Invitați de GALĂ așteptați pe Bega

Sub Înaltul Patronaj al Ambasadei Austriei și recunoscut la nivel internațional de Primăria de...

”5 lei pentru sterilizări GRATUITE”. Timișorenii își unesc ”forțele” de dragul cățeilor

Asociația Pet Hope, una dintre cele mai experimentate în domeniul sterilizărilor din Timișoara, preia,...