ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Campania „O Floare de colț”, prilejul prin care orice timișorean poate face diferența în viețile copiilor din centrele United Way

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Fundația Balul Vienez de la Timișoara va lansa o nouă campanie de strângere de fonduri – „O Floare de colț pentru United Way”. Scopul acestui eveniment caritabil, care folosește floarea de colț ca simbol al generozității ce leagă Austria și România, este de a transmite mesajul că a ajuta e ușor și de a sensibiliza și conștientiza cât mai mulți oameni că a dărui, oricât de puțin, face o mare diferență.

Evenimentul va fi marcat printr-un flashmob la care sunt invitați să participe cât mai mulți timișoreni, și va avea loc duminică, 25 octombrie, de la ora 16.00, în Piața Operei. Campania „Floarea de colț” se va desfășura până în 26 noiembrie, atunci când va începe cea de-a IV-a ediție a Balului Vienez de la Timișoara.

Floarea de colț va veni în forma unei brioșe care se va putea achiziționa în schimbul a unei donații de minimum 10 lei. Cu această suma se poate plăti un prânz cald unui copil din centrele United Way din Timișoara, care includ două centre after-school și o școală. Zilnic, aici sunt hrăniți 150 de copii, pe tot parcursul anului. Astfel, cu doar 10 lei, orice om poate face diferența în viața unui copil.

„Prin campania  Florea de colț vrem să extindem spiritul caritabil al Balului Vienez de la Timișoara la mai mult decât doar o seară. Vrem să facem o comunitate a Florii de colț, a generozității. Purtând Floarea de colț  împreună răspândim mesajul că a ajuta e totuși ușor, dacă vrei. Astfel, toți cei care purtăm Floarea de colț vom forma o comunitate de oameni care cred că să dăruiești, oricât de puțin, e important în viață. Dorim să ne recunoaștem oriunde și să știm că împreună ajutăm”, a spus Ioana Hațegan, președintele Fundației Balul Vienez de la Timișoara.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore