Gala ”Pentru Voi” a ajuns la ediţia a XI-a. Când are loc evenimentul și pentru cine se strâng fonduri

- Advertisement -

„Gala Pentru Voi este un eveniment tradiţional al Fundaţiei Pentru Voi şi ne bucurăm că an de an, ne reunim la început de decembrie, cu prietenii si susţinătorii noştri. Le mulţumim celor care ne onorează an de an cu prezenţa precum şi celor care vin pentru prima dată alături de noi, pentru a ne exprima solidaritatea faţã de concetãţenii noştri cu dizabilitãţi şi familiile lor, pentru a le aprecia contribuţia în societate şi pentru a le recunoaşte talentele. Anul acesta suntem deosebit de onoraţi de prezenţa la Gală a Excelenţei Sale, domnul Matthijs van Bonzel, Ambasadorul Regatului Ţărilor de Jos în România” a declarat Laila Onu, director executiv al Fundaţiei ”Pentru Voi”.

În scopul strângerii de fonduri se va organiza o licitaţie, în cadrul căreia invitaţii vor avea ocazia să achiziţioneze obiecte de artă, vinuri de colecţie Jidvei, ţinute de seară Amour Couture şi un costum popular cu o vechime de 100 de ani. Tombola este şi ea bogată, marele premiu fiind un laptop HP ProBook alăturându-i-se o cameră video 3D Full HD, ambele oferite de Eta2U, urmate de cărţile şi ceaiurile Cărtureşti, de invitaţii la relaxare în centru spa al Hotelului Continental Timişoara, de invitaţii la piesele lunii decembrie oferite de Teatrul Naţional ”Mihai Eminescu”, de bilete la film oferite de Cinema City, consulţatii îngrijire şi estetică la Clinica Stomatologicã Dentcof şi vouchere pentru cină la restaurantele Casa Voastră şi Valahia.

Programul artistic va fi semnat de una din cele mai populare şi îndrãgite artiste bănăţene, Doriana Talpeș alături de formaţia sa condusă de Prof. Dr. Marius Cârnu. Vor fi alături de noi şi Corul ”Stephanos” al Bisericii Martirilor din Timişoara condus de dirijor Sindia Onescu, grupul vocal-instrumental ”Pentru Voi” Band coordonat de Rodica Atãnãsoae şi echipa de karate ”Pentru Voi” îndrumată de sensei Florin Boca.

La eveniment vor participa reprezentanţi ai mediului de afaceri local, membri ai Cluburilor Rotary şi Lions din Timişoara, reprezentanţi ai autoritãţilor publice locale, beneficiari ai Fundației, părinți și voluntari. Participarea la această galã se face pe bazã de invitaţie individualã.

Sponsorii evenimentului: Smithfield România, cofetăriile şi patiseriile Senneville şi Ottima, Sc. Todoruţ Spedition Srl, Cramele Jidvei, Apele Perenna Premier, Papa Sam, Eta2U, Amour Couture, Cărtureşti, Hotel Continental Timişoara, Teatrul Naţional „Mihai Eminescu”, Cinema City, Clinica Stomatologicã Dentcof, Atelierul de Flori, restaurantele Casa Voastră şi Valahia.

Evenimentul este organizat în cadrul unui proiect co-finanţat printr-un grant din partea Elveţiei prin intermediul Contribuţiei Elveţiene pentru Uniunea Europeană.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Primăria Timișoara relansează licitația pentru reabilitarea termică a blocurilor din oraş!

Primăria Timișoara reia procedurile de achiziție publică pentru reabilitarea...

O clădire istorică, proprietate a Primăriei, de pe strada Ştefan cel Mare, intră în reabilitare!

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, a dat ordinul de începere...

A fost lansată licitaţia pentru proiectarea Muzeului Revoluţiei din 1989 la Timişoara!

PrimăriaTimișoara a lansat procedura de achiziție pentru proiectarea ...

MultipleXity, zona de nord, intră în licitație deschisă pentru execuție!

Primăria Timișoara a scos la licitație lucrările de execuție...

Din aceeași categorie

Categorii Populare