Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Gala ”Pentru Voi” a ajuns la ediţia a XI-a. Când are loc evenimentul și pentru cine se strâng fonduri

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

„Gala Pentru Voi este un eveniment tradiţional al Fundaţiei Pentru Voi şi ne bucurăm că an de an, ne reunim la început de decembrie, cu prietenii si susţinătorii noştri. Le mulţumim celor care ne onorează an de an cu prezenţa precum şi celor care vin pentru prima dată alături de noi, pentru a ne exprima solidaritatea faţã de concetãţenii noştri cu dizabilitãţi şi familiile lor, pentru a le aprecia contribuţia în societate şi pentru a le recunoaşte talentele. Anul acesta suntem deosebit de onoraţi de prezenţa la Gală a Excelenţei Sale, domnul Matthijs van Bonzel, Ambasadorul Regatului Ţărilor de Jos în România” a declarat Laila Onu, director executiv al Fundaţiei ”Pentru Voi”.

În scopul strângerii de fonduri se va organiza o licitaţie, în cadrul căreia invitaţii vor avea ocazia să achiziţioneze obiecte de artă, vinuri de colecţie Jidvei, ţinute de seară Amour Couture şi un costum popular cu o vechime de 100 de ani. Tombola este şi ea bogată, marele premiu fiind un laptop HP ProBook alăturându-i-se o cameră video 3D Full HD, ambele oferite de Eta2U, urmate de cărţile şi ceaiurile Cărtureşti, de invitaţii la relaxare în centru spa al Hotelului Continental Timişoara, de invitaţii la piesele lunii decembrie oferite de Teatrul Naţional ”Mihai Eminescu”, de bilete la film oferite de Cinema City, consulţatii îngrijire şi estetică la Clinica Stomatologicã Dentcof şi vouchere pentru cină la restaurantele Casa Voastră şi Valahia.

Programul artistic va fi semnat de una din cele mai populare şi îndrãgite artiste bănăţene, Doriana Talpeș alături de formaţia sa condusă de Prof. Dr. Marius Cârnu. Vor fi alături de noi şi Corul ”Stephanos” al Bisericii Martirilor din Timişoara condus de dirijor Sindia Onescu, grupul vocal-instrumental ”Pentru Voi” Band coordonat de Rodica Atãnãsoae şi echipa de karate ”Pentru Voi” îndrumată de sensei Florin Boca.

La eveniment vor participa reprezentanţi ai mediului de afaceri local, membri ai Cluburilor Rotary şi Lions din Timişoara, reprezentanţi ai autoritãţilor publice locale, beneficiari ai Fundației, părinți și voluntari. Participarea la această galã se face pe bazã de invitaţie individualã.

Sponsorii evenimentului: Smithfield România, cofetăriile şi patiseriile Senneville şi Ottima, Sc. Todoruţ Spedition Srl, Cramele Jidvei, Apele Perenna Premier, Papa Sam, Eta2U, Amour Couture, Cărtureşti, Hotel Continental Timişoara, Teatrul Naţional „Mihai Eminescu”, Cinema City, Clinica Stomatologicã Dentcof, Atelierul de Flori, restaurantele Casa Voastră şi Valahia.

Evenimentul este organizat în cadrul unui proiect co-finanţat printr-un grant din partea Elveţiei prin intermediul Contribuţiei Elveţiene pentru Uniunea Europeană.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

O firmă care a primit lucrări de 500.000 de lei de la o primărie timișeană a câștigat apoi la licitație casa… primarului

Spre norocul României și ghinionul Variașului, Nicolae Birău n-a reușit să ajungă senator, rămânând...

Primăria Timișoara relansează licitația pentru reabilitarea termică a blocurilor din oraş!

Primăria Timișoara reia procedurile de achiziție publică pentru reabilitarea termică a primelor două imobile...

Două firme vor să reabiliteze Pasarela Gelu-Crizantemelor! Podul pietonal a fost construit acum mai bine de 70 de ani

Procedura de achiziție a lucrărilor de execuție pentru obiectivul de investiții „Pasarela Gelu-Crizantemelor”, din...