Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațieScoaterea la licitaţie a spaţiilor de la Bastion, sabotată de firma patronată...

Scoaterea la licitaţie a spaţiilor de la Bastion, sabotată de firma patronată de Dorin Epure. Reacţia şefului CJT

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Acum un an de zile, trei din cafenelele patronate de omul de afaceri Dorin Epure erau evacuate cu scandal din spaţiile pe care le ocupau în Bastionul Theresia din Timişoara. „Suntem în procedură de evacuare a societății comerciale Elaine SRL, pentru expirarea contractului pe care l-a avut cu CJ Timiș. Procedura este făcută de un executor, urmează să fie sigilate spațiile și va fi desemnat un custode neutru. Activitatea societății comerciale va înceta din acest moment. Este vorba despre patru spații (n.r. – localul Cheers ocupă două spații): Zambara, Cafe de Paris și Cheers. Urmează o procedură de licitație, în momentul în care spațiile vor fi eliberate”, declara Dan Păduraru, administratorul Complexului Bastion.

Acum, la un an distanţă, CJ Timiş scoate din nou spaţiile la licitaţie, aşa că Elaine SRL a încercat să blocheze procedurile. Ultima tentativă s-a consumat ieri, când societatea a transmis către CJ Timiş o adresă prin care cere stoprea licitaţiei. „Elaine SRL a transmis această adresă pentru că nu este de acord cu raportul de evaluare, cu caietul de sarcini, cu tot ceea ce se întâmplă acum la Bastion. S-a crescut foarte mult preţul faţă de ceea ce a fost în anii trecuţi. De fapt, acum pot să spun că preţul este un preţ real, un preţ normal pentru o zonă în centrul Timişoarei. Am respins adresa. Au făcut două acţiuni: una de anulare a caietului de sarcini în instanţă, unde CJT a câştigat, drept dovadă am şi avut o licitaţie unde s-au scos şase spaţii, au participat doar două firme şi s-a câştigat un singur spaţiu deocamdată. Vom urma în continuare procedura de scoatere la licitaţie a celorlalte spaţii iar noi am dat acum o respingere a acestei plângeri prealabile făcute de către Elaine, deci în continuare hotărârea respectivă produce efecte, societatea având posibiltatea şi dreptul să atace în instanţă”, a declarat preşedintele CJ Timiş, Călin Dobra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Țigări, în valoare de 1,5 milioane euro, confiscate de polițiștii de frontieră bănățeni

În data de 26.11.2022, ora 00.05, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

O firmă care a primit lucrări de 500.000 de lei de la o primărie timișeană a câștigat apoi la licitație casa… primarului

Spre norocul României și ghinionul Variașului, Nicolae Birău n-a reușit să ajungă senator, rămânând...

Primăria Timișoara relansează licitația pentru reabilitarea termică a blocurilor din oraş!

Primăria Timișoara reia procedurile de achiziție publică pentru reabilitarea termică a primelor două imobile...

Două firme vor să reabiliteze Pasarela Gelu-Crizantemelor! Podul pietonal a fost construit acum mai bine de 70 de ani

Procedura de achiziție a lucrărilor de execuție pentru obiectivul de investiții „Pasarela Gelu-Crizantemelor”, din...