AcasăStiriAdministratieReţea de apă de 1,8 milioane de lei pentru o comună din...

Reţea de apă de 1,8 milioane de lei pentru o comună din Timiş

„Este o investiţie foarte importantă pentru locuitorii satului Coşava care au de-acum apă potabilă în gospodării. Consiliul Judeţean Timiş va continua să sprijine această zonă a judeţului, mai defavorizată în comparaţie cu celelalte şi sunt convins că investiţiile vor continua pe tot ceea ce înseamnă lucrări de infrastructură şi nu numai, pentru a face viaţa oamenilor de-aici mai uşoară”, a declarat vicepreşedintele Călin Dobra.

Reţeaua se întinde pe o lungime de 6,8 kilometri şi până în prezent la ea s-au branşat 180 de gospodării. ”Nu demult s-a făcut recepţia şi la reţeaua de canalizare pe toată partea principală a satului şi ne bucurăm că am reuşit să finalizăm la termen şi lucrările legate de introducerea reţelei de apă. Pe domeniul public, branşările au fost suportate prin proiect, la fel ca şi căminele din faţa caselor şi apometrele”, spunea Mircea Grecu, primarul comunei Curtea.

Datorită reliefului, jumătate din reţeaua de apă de la Coşava ajunge în casele oamenilor prin cădere liberă, un astfel de sistem mai existând în Timiş doar pe raza comunei Pietroasa.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
188CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente