Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialDeşi derby-urile Poli - UTA nu mai sunt, timişorenii şi arădenii s-au...

Deşi derby-urile Poli – UTA nu mai sunt, timişorenii şi arădenii s-au „caftit” azi-noapte în Complexul Studenţesc

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Poliţiştii locali aflaţi în patrulare în zona Campusului Universitar au aplanat azi-noapte, în jurul orei 3:00, un scandal izbucnit între patru tineri. Cei în cauză se aflau pe Aleea Studenţilor când s-au luat la bătaie.

Pentru că niciunul dintre aceştia nu s-a obosit să se oprească din „activitatea” de cărat pumni şi picioare în momentul somării, continuând să se lovească, poliţiştii locali au fost nevoiţi să intervină folosind sprayurile din dotare. În urma legitimării s-a stabilit că doi dintre tineri, cu vârste, unul cu vârsta de 26, şi celălalt de 28 de ani sunt din Timișoara, şi alţi doi, cu vârste de 22, respectiv de 27 de ani, sunt din Arad.

Toţi patru au fost sancţionaţi conform Legii 61/1991 republicată cu câte 200 lei pentru provocare şi participare la scandal. Toţi şi-au recunoscut faptele, iar unul dintre timişoreni a menţionat că a fost atacat şi de aceea a ripostat la rândul său.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare