Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațieRobu promite: va merge până la Comisia Europeană pentru a debloca circulația...

Robu promite: va merge până la Comisia Europeană pentru a debloca circulația vaporașelor pe Bega

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Vaporașele cumpărate de Primăria Timișoara cu bani de la bugetul local al Timișoarei ca și contribuție în cadrul proiectului de reabilitare a malurilor Begăi ar putea circula pe canalul Bega până la sfârșitul acestui an. Cel puțin asta a promis ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, aflat săptămâna trecută în vizită în Timișoara. Acesta a explica că administrația căii navigabile care va reglementa transportul pe Bega va fi înființată până la 30 decembrie. Primarul Timișoarei spune că dacă lucrurile nu vor sta chiar așa, va merge până la Comisia Europeană pentru a debloca situația.

„Am aflat de la conferința de presă de vineri, de la dumneavoastră jurnaliștii care ați fost prezenți vineri că a făcut această declarație și nu poate decât să mă bucure angajamentul. Eu am încercat să stau de vorbă cu domnul ministru. L-am sunat, mi-a răspuns o consilieră pentru că dânsul era în ședință tocmai atunci, i-am spus că îl rog să avem o întrevedere unde vrea dânsul. Dacă îi face plăcere să vină la primărie îl primesc cu drag, am toată disponibilitatea să mă duc unde și când dorește dânsul să stăm puțin de vorbă și unul din subiecte era acesta, tema vaporașelor. (…) Nu vrem decât ca această structură să existe, pentru a face regulamentul care trebuie să fie promovat de către o structură abilitată prin lege. Vrem să existe, să aprobe regulamentul, să stabilească semnalizarea pe canal și noi să putem da drumul vaporașelor. Cred că nu ar da bine deloc pentru România să fim nevoiți să ne adresăm Comisiei Europene. Cred că nu ar da deloc bine, dar între două rele eu aleg răul de a ieși dintre granițele țării pentru rezolvarea acestei probleme”, a declarat primarul Nicolae Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare