Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

BĂTAIE între BOSCHETARI. O femeie și-a bătut bărbatul pentru că n-a adunat destul din cerșit!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
nori împrăștiați
21.9 ° C
23.4 °
20.1 °
77 %
3.1kmh
40 %
Dum
22 °
lun
26 °
mar
28 °
mie
27 °
joi
27 °
Echipajul care s-a deplasat la fața locului a găsit mai multe colibe cu condiţii precare, precum şi trei persoane care s-au bătut. S-a constatat că numita L.C. în vârstă de 25 de ani, l-a lovit pe numitul F.C.V. în vârstă de 31 de ani cu o cană în cap spărgându-i capul, aplicându-i totodată şi câteva palme, întrucât ”a sosit la colibă cu prea puţini bani obţinuţi din cerşit”.

Pentru F.C.V. a intervenit un ”tovarăş” al acestora, P.I.V. care a luat un topor cu care a ameninţat-o pe L.C. spărgându-i acesteia geamurile de la colibă. În consecinţă, “proprietara colibei” (L.C.), nervoasă fiind, a luat câteva cioburi de geam de pe jos cu care a început să se taie pe mâini. Victima F.C.V. a declarat în faţa echipajului că este bătut în fiecare zi de L.C. deoarece nu-i aduce bani destui la colibă.

L.C. este cercetată în continuare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de exploatare a cerşetoriei şi loviri sau alte violenţe, iar P.I.V. pentru infracţiunile de ameninţări şi distrugere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare