Gala „Pentru Voi” a ajuns la ediţie aniversară – 10 ani de tradiţie timişoreană

- Advertisement -

„Gala „Pentru Voi” a ajuns un eveniment cu tradiţie în oraşul nostru, ceea ce ne bucurã, şi suntem recunoscãtori prietenilor care ne onoreazã an de an cu prezenţa lor. De Ziua Internaţionalã a Persoanelor cu Dizabilitãţi ne întâlnim pentru a ne exprima solidaritatea faţã de concetãţenii noştri cu acest gen de probleme şi pentru a aprecia contribuţia lor în societate, pentru a le recunoaşte talentele şi realizãrile” a declarat Laila Onu, director executiv în cadrul Fundaţiei „Pentru Voi”.

În cadrul acestui eveniment se va organiza o tombolã caritabilã cu premii atrãgãtoare: două cine la Casa Bunicii, zece invitaţii la înot şi fitness la Arena AquaSport, bijuterii de la Casa de Bijuterii Noblesse, şedinţã foto profesionistã cu Relu Stanciu, două consultaţii medicale la Clinica Profilaxis, voucher delicatese Mon Choux, tricou semnat de jucătorii echipe de fotbal FC Ripensia Timişoara, consultaţie şi dental spa la Clinica Stomatologicã Dentcof şi alte surprize plăcute. Se va organiza o licitaţie cu obiecte de artã donate de Clubul Rotary Timişoara, Lia Lucia Epure, prof. dr. Eugen Boia şi Angela Szabo.

Programul artistic va fi semnat de una din cele mai populare şi îndrãgite trupe de muzicã folk din oraşul nostru – Pragu’ de Sus. Vor fi împreunã cu noi şi Corul de Camerã „Harmonia” Timişoara condus de dirijor Geo Dumitraşcu, şi grupul vocal-instrumental „Pentru Voi” coordonat de Rodica Atãnãsoae.

La eveniment vor participa reprezentanţi ai mediului de afaceri local, membri ai Cluburilor Rotary şi Lions din Timişoara, reprezentanţi ai autoritãţilor publice locale, prieteni, dar şi alţii, participarea la galã fiind posibilă pe bazã de invitaţie individualã.

Cei interesaţi pot obţine detalii la 0256.22.80.62, 0722.57.38.12 sau prin e-mail pentruvoi@pentruvoi.ro. Persoana de contact este Alina Liliana Pall.

Evenimentul este organizat în cadrul unui proiect co-finanţat printr-un grant din partea Elveţiei prin intermediul Contribuţiei Elveţiene pentru Uniunea Europeană.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img