Transfer aeroport
8.6 C
Timișoara
24-feb.- 2020
Transfer aeroport

Gala „Pentru Voi” a ajuns la ediţie aniversară – 10 ani de tradiţie timişoreană

Articole Populare

România nu mai are două șosele spectaculoase! A fost inaugurat TransRarăul- a treia minune ”asfaltată” a țării VIDEO

Transrarăul este șoseaua din munţii Moldovei, care face legătura dntre Valea Bistriţei, de la Chiril şi Valea Moldovei, la...

VIDEO! Timişoara, invadată de ţepari care se dau reprezentanţi Enel. Vezi cum actioneaza

Atenţie mare cui deschideţi uşa şi ce acte semnaţi! Mai mulţi locuitori din Cartierul Plopi din Timişoara s-au trezit...

Incident grav la Timișoara, țiganii fac legea cu pistolul. Polițiștii Secției 2 au mușamalizat incidentul

Incident grav, la o spălătorie din oraș, situată la intersecția străzii Ștefan cel Mare cu strada Eroilor. Atât un...
Voceahttps://www.voceatimisului.ro/
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro
- Advertisement -

„Gala „Pentru Voi” a ajuns un eveniment cu tradiţie în oraşul nostru, ceea ce ne bucurã, şi suntem recunoscãtori prietenilor care ne onoreazã an de an cu prezenţa lor. De Ziua Internaţionalã a Persoanelor cu Dizabilitãţi ne întâlnim pentru a ne exprima solidaritatea faţã de concetãţenii noştri cu acest gen de probleme şi pentru a aprecia contribuţia lor în societate, pentru a le recunoaşte talentele şi realizãrile” a declarat Laila Onu, director executiv în cadrul Fundaţiei „Pentru Voi”.

În cadrul acestui eveniment se va organiza o tombolã caritabilã cu premii atrãgãtoare: două cine la Casa Bunicii, zece invitaţii la înot şi fitness la Arena AquaSport, bijuterii de la Casa de Bijuterii Noblesse, şedinţã foto profesionistã cu Relu Stanciu, două consultaţii medicale la Clinica Profilaxis, voucher delicatese Mon Choux, tricou semnat de jucătorii echipe de fotbal FC Ripensia Timişoara, consultaţie şi dental spa la Clinica Stomatologicã Dentcof şi alte surprize plăcute. Se va organiza o licitaţie cu obiecte de artã donate de Clubul Rotary Timişoara, Lia Lucia Epure, prof. dr. Eugen Boia şi Angela Szabo.

Programul artistic va fi semnat de una din cele mai populare şi îndrãgite trupe de muzicã folk din oraşul nostru – Pragu’ de Sus. Vor fi împreunã cu noi şi Corul de Camerã „Harmonia” Timişoara condus de dirijor Geo Dumitraşcu, şi grupul vocal-instrumental „Pentru Voi” coordonat de Rodica Atãnãsoae.

La eveniment vor participa reprezentanţi ai mediului de afaceri local, membri ai Cluburilor Rotary şi Lions din Timişoara, reprezentanţi ai autoritãţilor publice locale, prieteni, dar şi alţii, participarea la galã fiind posibilă pe bazã de invitaţie individualã.

Cei interesaţi pot obţine detalii la 0256.22.80.62, 0722.57.38.12 sau prin e-mail pentruvoi@pentruvoi.ro. Persoana de contact este Alina Liliana Pall.

Evenimentul este organizat în cadrul unui proiect co-finanţat printr-un grant din partea Elveţiei prin intermediul Contribuţiei Elveţiene pentru Uniunea Europeană.

- Advertisement -
- Advertisement -Transfer aeroport

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Urmăriți-ne!

13,697FaniÎmi place
501CititoriConectați-vă
190CititoriConectați-vă
39,800AbonațiAbonați-vă
Galla Events

TIMISUL DE IERI

Conacul Petala din Clopodia, fărâme din istoria bănăţeană

Situat în apropierea graniţei cu Serbia, la limită cu judeţul Caraş-Severin, satul Clopodia datează din 1598 în acea perioadă,...