Femeile din PNL Timișoara au împărțit, ieri, daruri de Crăciun FOTO

Date:

Structurile PNL Timiș au, la fel ca în fiecare an, acțiuni caritabile cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Două dintre acestea au avut loc miercuri, 10 decembrie 2014. Astfel, organizația Partidului Național Liberal din cartierul Freidorf a împărțit daruri de Crăciun la două centre ale Fundației „Pentru Voi”, din cartierul Freidorf. Aceste instituţii găzduiesc 80 de persoane cu dizabilități.

“Beneficiarii centrelor au fost încântați de vizita noastră și de darurile primite, pregătindu-ne ca surpriză un program de colinde ce ne-a emoționat pe toți. Am promis că vom reveni și cu alte ocazii. Suntem bucuroşi că am putut face fericite nişte persoane care au atâta nevoie de astfel de momente”, a declarat Doina Schedan, preşedintele organizaţiei PNL din cartierul Freidorf.

Membrele OFL Timişoara le-au făcut o bucurie, tot ieri, şi celor 65 de persoane găzduite la Centrul pentru Vârstnici de pe strada Inocențiu Klein: un prânz complet, pregătit de bucătarii de la un restaurant din oraș. Nu au lipsit cozonacul, dulciurile și fructele, poveștile despre viață, colindele şi urările de mai bine în noul an care se apropie.

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
191CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare