Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Femeile din PNL Timișoara au împărțit, ieri, daruri de Crăciun FOTO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Structurile PNL Timiș au, la fel ca în fiecare an, acțiuni caritabile cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Două dintre acestea au avut loc miercuri, 10 decembrie 2014. Astfel, organizația Partidului Național Liberal din cartierul Freidorf a împărțit daruri de Crăciun la două centre ale Fundației „Pentru Voi”, din cartierul Freidorf. Aceste instituţii găzduiesc 80 de persoane cu dizabilități.

“Beneficiarii centrelor au fost încântați de vizita noastră și de darurile primite, pregătindu-ne ca surpriză un program de colinde ce ne-a emoționat pe toți. Am promis că vom reveni și cu alte ocazii. Suntem bucuroşi că am putut face fericite nişte persoane care au atâta nevoie de astfel de momente”, a declarat Doina Schedan, preşedintele organizaţiei PNL din cartierul Freidorf.

Membrele OFL Timişoara le-au făcut o bucurie, tot ieri, şi celor 65 de persoane găzduite la Centrul pentru Vârstnici de pe strada Inocențiu Klein: un prânz complet, pregătit de bucătarii de la un restaurant din oraș. Nu au lipsit cozonacul, dulciurile și fructele, poveștile despre viață, colindele şi urările de mai bine în noul an care se apropie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Partidul Național Liberal a sărbătorit 140 de ani! Aniversare dublă pentru PNL Timiș

Cei mai vechi membri ai PNL Timiș au fost onorați duminică, 24 mai 2015,...

Opera Română din Timișoara, ”vopsită” în albastru de Ziua Internațională a Autismului FOTO

”Light it up blue” este o evenimentul care are loc în plan internaţional prin...

Fundația ”Pentru Voi” iluminează Timişoara în ALBASTRU. Cerul se va umple cu LAMPIOANE!

”Light it up blue” este o acţiune internaţională prin care, în zilele de 1...