Opera Română din Timișoara, ”vopsită” în albastru de Ziua Internațională a Autismului FOTO

- Advertisement -

”Light it up blue” este o evenimentul care are loc în plan internaţional prin care, pe data de 1 şi, respectiv 2 aprilie, se iluminează în albastru clădiri importante din întreaga lume. Printre acestea se numără Piramidele egiptene, sau chiar Catedrala ”Sagrada Familia” din Barcelona, iar Timișoara, de șapte ani încoace, nu face excepție de la acest eveniment.

Marșul, prima acțiune a evenimentului desfășurat la Timișoara, a avut o participare numeroasă, circa 200 de persoane cu dizabilităţi intelectuale şi familiile acestora, dar și angajaţi ai Fundaţiei ”Pentru Voi” sau simpli trecători, alăturându-se acestuia.

Mai apoi, toată lumea și-a îndreptat ochii înspre cer, acolo unde au fost lansate câteva lampioanle, de asemenea de culoare albastră, pentru ca la finalul evenimentului, Opera Română să fie iluminată, pe partea frontală, tot în albastru, lucru posibil cu ajutorul celor de la Elba.

“Pentru al şaptelea an consecutiv, Fundaţia ”Pentru Voi” serbează la Timişoara Ziua internaţională de conştientizare a autismului. ”Light it up blue” este o acţiune internaţională la care ne-am dorit ca Timişoara să se alăture şi în acest an” a spus Laila Onu, directorul executiv al Fundației ”Pentru Voi”.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img