Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Opera Română din Timișoara, ”vopsită” în albastru de Ziua Internațională a Autismului FOTO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

”Light it up blue” este o evenimentul care are loc în plan internaţional prin care, pe data de 1 şi, respectiv 2 aprilie, se iluminează în albastru clădiri importante din întreaga lume. Printre acestea se numără Piramidele egiptene, sau chiar Catedrala ”Sagrada Familia” din Barcelona, iar Timișoara, de șapte ani încoace, nu face excepție de la acest eveniment.

Marșul, prima acțiune a evenimentului desfășurat la Timișoara, a avut o participare numeroasă, circa 200 de persoane cu dizabilităţi intelectuale şi familiile acestora, dar și angajaţi ai Fundaţiei ”Pentru Voi” sau simpli trecători, alăturându-se acestuia.

Mai apoi, toată lumea și-a îndreptat ochii înspre cer, acolo unde au fost lansate câteva lampioanle, de asemenea de culoare albastră, pentru ca la finalul evenimentului, Opera Română să fie iluminată, pe partea frontală, tot în albastru, lucru posibil cu ajutorul celor de la Elba.

“Pentru al şaptelea an consecutiv, Fundaţia ”Pentru Voi” serbează la Timişoara Ziua internaţională de conştientizare a autismului. ”Light it up blue” este o acţiune internaţională la care ne-am dorit ca Timişoara să se alăture şi în acest an” a spus Laila Onu, directorul executiv al Fundației ”Pentru Voi”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Fatada Palatului Culturii din Timisoara intra in reabilitare. Se cosolideaza si fundatia

Se demarează procesul de reabilitare a faţadei Palatului Culturii din Timișoara. De asemenea, vor...

Fațada Operei va fi refăcută. 175.000 de euro vor fi acordați de Primăria Timișoara din bugetul local

Una dintre cele mai importante clădiri ale Timișoarei va fi reabilitată, după cum a...

Grupul de autoreprezentanţi ”Diferiţi, dar împreună”, activi la promovarea drepturilor persoanelor cu dizabilităţi

Dacă în 2014 au vizitat Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică (CRRN) Găvojdia, anul...