Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Partidul Național Liberal a sărbătorit 140 de ani! Aniversare dublă pentru PNL Timiș

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
Cei mai vechi membri ai PNL Timiș au fost onorați duminică, 24 mai 2015, cu ocazia împlinirii a 140 de ani de la înființarea Partidului Național Liberal și 25 de ani de la reînființarea filialei județene. Ceremonia a avut loc la Timișoara, în Parcul I.C. Brătianu, locul unde liberalii timișeni se reunesc la fiecare aniversare a liberalismului. În acordurile muzicale ale Enternainer Cvartet, seniorii liberali s-au bucurat să se revadă cu foștii colegi, alături de care le-au fost alături la finele anului 1989 și apoi în primele luni ale lui 1990, când au pus bazele filialei timișene.

”Sunt 140 de ani de care nu putem fi decât mândri, sunt 140 de ani în care Partidul Național Liberal a dus României unitate, modernizare, a adus României o poziție privilegiată în Europa înainte de război, a adus României stabilitate, prosperitate, a fost partidul care a însemnat cel mai mult în istoria acestor 140 de ani ai țării. Ne-am păstrat aceleași valori și idealuri în cei 25 de ani. Pentru PNL Timiș este o dublă aniversare, sărbătorim și cei 25 de ani de când PNL Timiș a fost reinființat după Revoluție. Suntem în postura privilegiată de a fi cel mai apreciat partid din România, de a fi reușit ca în noiembrie 2014 aceste valori și idealuri ale PNL să fie reprezentate la cel mai înalt nivel prin alegeri, PNL reușind pentru prima dată după Revoluție să dea președintele României. Așteptăm ca toate lucrurile în care credem, și care sunt exprimate și în Programul de Guvernare al PNL, să se aplice pentru cetățenii României. Suntem încrezători în șansele PNL de a guverna România și de a da țării un parcurs favorabil în Uniunea Europeană, în lume, iar pentru cetățenii săi, în special, prosperitate și libertate”, a declarat copreședintele PNL Timișoara, Dan Diaconu.

Au primit Diplome de Onoare membrii fondatori ai filialei PNL Timiș drept recunoștință pentru contribuția în promovarea principiilor liberale: spiritul civic, libertatea, individul, națiunea, modernizarea: Viorel Coifan, Ovidiu Virgil Drăgănescu, Cantemir Pîrva, Emilian Popovici, Sabin Poenar, Mihai Olariu, Delia și Nicolae Barbu, Luminița Wallner Bărbulescu, Aneluța și Dumitru Dinulescu, Leonte Muntean, Gheorghe Dina, Radu Rotar, Romulus Gheran, Marius Marina, Grațiela și Iosif Loiczli, Ion Rilă și Petre Bălteanu. Acestora li se vor adăuga și alți liberali care au devenit și au rămas membri ai acestui partid din 1990 până azi și care vor primi distincțiile în perioada următoare.

Alături de seniorii liberali din Timiș s-au aflat, ca de fiecare dată, tinerii. După ceremonia organizată la statuia lui Ion I.C. Brătianu, TNL Timiș a promovat mesajul PNL în rândurile timișorenilor veniți în număr foarte mare în centrul orașului. Tinerii au distribuit trecătorilor pliante cu principiile liberale, precum și semne de carte care să le amintească timișenilor de aniversarea datei de 24 mai: 140 de ani de liberalism.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore