Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEvenimentFestivalul florilor ”Timfloralis” a ajuns la ultima zi. Vezi programul de azi...

Festivalul florilor ”Timfloralis” a ajuns la ultima zi. Vezi programul de azi și cum a arătat ziua de ieri FOTO

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Piața Victoriei din Timișoara a fost invadată de flori în acest weekend, cu ocazia Festivalului Florilor ”Timfloralis”. Sâmbătă, cea de-a doua zi a evenimentului a fost o zi plină de ateliere în care pasionații au învățat cum să creeze coroniţe și pălării cu flori, iar trecătorii au putut admira expoziţii handmade realizate cu sprijinul Casei de Cultură a Studenţilor. N-au lipsit nici atelierele de plantat flori și chiar de olărit, realizate de SC Horticultura, care a expus o mulțime de plante și spre vânzare, de la flori și copăcei mici până la arbori exotici. Seara s-a încheiat cu un concert susținut de Orchestra Filarmonicii Banatul din Timişoara.

Programul de astăzi, 24 mai 2015, cuprinde o serie de ateliere în Piaţa Victoriei, expoziţii handmade, atelier de pictură pe basorelief, reproduceri arheologice din culturile lumii antice, dar și un atelier de ikebana.

După ora 16:00 a fost programat un concert al naistului Mădălin Luca, un spectacol de balet și un concert Flare. Seara se va încheia tot cu un concert al Orchestrei Filarmonice Banatul din Timişoara, care va interpreta teme celebre şi muzică de film sub bagheta magică a dirijorului Radu Popa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Batalion disciplinar! Poliția Locală Timișoara, centru de reeducare și reprofesionalizare pentru avertizorii publici, incomozi administrației Dominic Fritz

Până să sară cu comentariile în online, mereu din spatele unor conturi false, micuții...

Cuiul lui Pepelea! UMF Timișoara face salturi mortale ca sa privatizeze sănătatea bănățenilor, chiar sub nasul ministrului Alexandru Rafila

În numele autonomiei universitare și a unei modificări legislative, făcute pe genunchi și noaptea...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Ovidiu Andriș, fondatorul Tribului Artistic, numit manager interimar al Filarmonicii Banatul

Ovidiu Andriș, fondatorul și președintele Trib’Art (Tribul Artistic), asociație din Timișoara ce derulează proiecte...

Concert hip-hop cu Phunk B, la Timisoara

Phunk B revine în Clubul Capcana pentru un concert 100% hip-hop pentru fanii din...

Trupa Rockabil isi lanseaza noul album LIVE, la Timisoara

Trupa Rockabil își lansează noul album, intitulat ”Un cântec promis”, sâmbăta, 1 februarie 2020,...