Festivalul-florilor-”Timfloralis”-a-ajuns-la-ultima-zi4

Piața Victoriei din Timișoara a fost invadată de flori în acest weekend, cu ocazia Festivalului Florilor ”Timfloralis”. Sâmbătă, cea de-a doua zi a evenimentului a fost o zi plină de ateliere în care pasionații au învățat cum să creeze coroniţe și pălării cu flori, iar trecătorii au putut admira expoziţii handmade realizate cu sprijinul Casei de Cultură a Studenţilor. N-au lipsit nici atelierele de plantat flori și chiar de olărit, realizate de SC Horticultura, care a expus o mulțime de plante și spre vânzare, de la flori și copăcei mici până la arbori exotici. Seara s-a încheiat cu un concert susținut de Orchestra Filarmonicii Banatul din Timişoara.

Programul de astăzi, 24 mai 2015, cuprinde o serie de ateliere în Piaţa Victoriei, expoziţii handmade, atelier de pictură pe basorelief, reproduceri arheologice din culturile lumii antice, dar și un atelier de ikebana.

După ora 16:00 a fost programat un concert al naistului Mădălin Luca, un spectacol de balet și un concert Flare. Seara se va încheia tot cu un concert al Orchestrei Filarmonice Banatul din Timişoara, care va interpreta teme celebre şi muzică de film sub bagheta magică a dirijorului Radu Popa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here